07 februar 2012

Det hjalp lidt på de kolde tanker

 

 

Jeg har talt med ejendomsmanden i går. Sjovt nok er jeg den eneste ( ihvertfald i følge ham..), der har ringet og fortalt om tingenes tilstand her oppe under tagene. Han ku godt se problemet, og jeg fik lov til at investere i sådan en varmeblæser ting på husets regning. Derudover blev jeg også beroliget noget da han forklarede, at der kommer en justering når varmeregnskabet gøres op. Hvordan de har tænkt sig at regne det ud, må vel være noget med forskellen på normalbeløb og så dette års forbrug, men jeg kommer måske så ikke til at blive helt ruineret over, at min radiator kører for fuld hammer.

 

Jeg skulle have været på arbejde i dag, og jeg skulle også have været pakket ned og installeret længere oppe af Frederikssundsvej, MEN sådan går det jo ofte her. Totalt kikset at jeg i fredags meget bestemt slog fast, at fra denne uge ville jeg være klar til at genoptage mine  d a g l i g e  to timer i forretningen. Jeg føler mig virkelig så meget mere frisk nu, at jeg er helt klar til at genoptage mine hverdagsrutiner og mit liv. Sjovt nok syntes hovedet så lige noget andet, og sent i aftes tog jeg en runde i ringen igen med migrænen. Jeg glemte alt om naturmidler, og måske er jeg også lidt nervøs ved at prøve dem af.. men jeg har brugt hele dagen i dag på at blive mig selv igen. Først for kort tid siden opgav jeg at få flyttet mit legeme væk herfra adressen. Håbet er jo lysegrønt, men jeg kan sgu ikke køre bil. Tænker at når jeg stadigt er konfus nok til ikke at kunne samle mig om at putte tøj i en taske, så er det nok ikke heeelt smart at bevæge sig ud i trafikken.

 

Så her sidder jeg. I min seng. I stedet for at ærgre mig for meget ser jeg fremad, for i morgen aften skal jeg nemlig med ud og luftes lidt. Kender I det?  Eller kan nogen huske det? Det der med at skulle hilse på den elskedes gode venner for første gang? Pyhh altså. Jeg håber 1; at jeg er frisk og klar og 2; at jeg bliver blåstemplet.

 

Krydser I fingre for mig allesammen ;-)

 

************************************************

 

Ingen nye billeder er taget, så her får I i stedet cupcakes formet som de fleste kvinders største kærlighed

 

Er de ikke bare   SKØNNE ?      Hva hva hva..  Marianne?  Jeg siger ikke noget, men tænker at man kan jo altid drømme om at få sådan et par en dag.   Hehe..    Helt ærligt så er det da en perfekt kombi.  Sko OG kage i eet. 

11 kommentarer:

 1. Hvor er de cool. Og god fornøjelse med vennerne.
  Jeg ved du bliver blåstemplet, om du så ankommer med migræne eller noget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh altså.. tak søde dame :)

   Knus

   Slet
 2. Dejligt at du fik lov at købe en varmeblæser. Men det er da utroligt at i ikke er blevet genhuset når det er så voldsomt. Håber de snart er færdige med arbejdet. knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha bare tanken om genhusning.. Tror også det er umuligt, for det er jo for tiden mere end tre hele blokke der er uden tag og flere huse er på vej inden for kort tid. De har bare timet det totalt kikset til om vinteren!

   Knuus og tak for din hilsen
   .-))

   Slet
 3. Jeg krydser arme og ben ;-D
  Rigtig god fornøjelse...gid jeg kunne se de sko IRL. Sov godt...

  Ps. Der hvor du bor minder meget om det sted hvor jeg legede som barn, da jeg besøgte mine bedsteforældre. Kobbelvænget var navnet, og var det bedste sted på jorden...haha.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er søreme lige der hvor jeg bor.. eller, lige bagved. Kobbelvænget er min nabovej:) Og her er jo faktisk dejligt når der ellers ikke bliver bygget og braget. Hvor er det morsomt, og jeg er da lidt imponeret over at du har kunnet se det.

   Jeg ville også så gerne se ( og smage..) de sko med egne øjne.

   Rigtig god dag
   Kh Henriette :))

   Slet
  2. Sjovt med Kobbelvænget...Min mormor arbejdede i Ismejeriet, som jeg mener har været lukket i mange år og boede i opgangen lige ved siden af. Så også lige dit indlæg om Rødovre Centrum...mit ynglingscenter ;-D
   Jeg håber, at du får det bedre og at du finder energien igen til at være glad. En kold men solrig lørdag til dig og dine...knus

   Slet
 4. Rigtig god fornøjelse! Krydser fingre for at du er frisk i morgen. De kan da kun synes godt om dig. Kram (-:

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Vibeke :)) Jeg håber at være fit for fight hehe..

   Slet
 5. Hihihihi de er da for sjove !!! Sikken en fantasi........

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik.. Jeg er helt vild med dem, og fatter heller ikke hvordan den ide er kommet, men jeg bøjer mig i støvet gør jeg :))

   Slet