08 februar 2012

Jeg vil meget mere end jeg kan

 

 

Kender I det?

 

Jeg må indrømme at det begynder at gå mig riiimeligt meget på nerverne, at jeg ikke er så velfungerende som jeg vil være. Sidste fredag erklærede jeg frisk og frejdig, at jeg var klar til at genoptage mine rutiner i forretningen. I dag er det onsdag og jeg er endnu ikke i stand til at møde. Ja undskyld jeg brokker, men jeg er faktisk voldsomt irriteret lige nu.

 

Jeg gider ikke det her. Gider ikke sidde mine dage væk. Gider ikke aflyse det ene og det andet i en uendelighed fordi jeg, når aftalen indgås, tror jeg kan. Fremfor alt gider jeg ikke være så sk.. svagelig. Hvad sker der lige for det??? 

 

Jeg er muligvis lidt for utålmodig, de sidste måneder taget i betragtning, men ja.. jeg er utålmodig nu. Efter at få mine hverdage tilbage. Til der hvor jeg var for bare et halvt år siden. Nu gik det lige så godt ik..

 

Jeg har ikke nørklet i tre dage!  Det siger ikke så lidt om, hvor lidt jeg har energi til. Igen!  I går kom posten med en pakke til mig, som jeg har glædet mig til at modtage. En lille grøn taske som har stået på ønskesedlen i halvandet år er endeligt min, men orker jeg at fylde den??  Niks. Jeg kan kun kigge længselsfuldt på den. Og vente.

Måske jeg lige skulle fortælle, at tasken er købt hos Fandango. Der var den klart billigst, men KUN fordi de har portofri februar.  Så for 185 kroner fik jeg den endeligt i hus. Den lille glæde I ved :)

 

Og nej.. det er ikke en cigar der står ved siden af, men et hylster til strømpepinde. Jeg troede jeg havde bestilt et hylster til at transportere strømpepinde MED strik på, men der tog jeg fejl. Skidt pyt, jeg prøver igen en anden dag, for det er nu praktisk at kunne undgå at tape maskerne.

8 kommentarer:

 1. Tak for tippet om en taske til rundpinde. Jeg har lige spekuleret over forleden dag hvordan jeg skulle opbevare dem :D Jeg må forbi butikken en dag :) Knus og god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette :-) Selvtak. Den er så smart og fiks, så jeg tror du vil kunne blive glad for sådan en.

   Rigtig god weekend
   Knus :)

   Slet
 2. Nej, det lyder ikke særlig morsomt, sådan at være i venteposition meget af tiden, som du beskriver - at vente på at energien skal indfinde sig til diverse, du gerne vil og på en måde få dit gode liv tilbage..
  Tålmodighed er nok det vigtigste her :) og jeg ved det godt; lettere sagt end gjort..

  Tænk alligevel på hvor langt du er nået det sidste år Henriette - ja, har fulgt dig trofast længe, på din blog ;)
  Du har været igennem nogle ret så barske ting og er kommet ud på den anden side. Kroppen vil så stadig ikke altid, som du vil, med migræneanfald bl.a., men du har jo nogle odds imod dig stadig, som f.eks. kulden i din lejlighed, at kæmpe med for øjeblikket, så du må ikke bebrejde dig selv, at du ikke kan klare mere, for nogle ting er bare udenfor din kontrol...
  Nå, det blev en længere smøre...håber du kan bruge det til noget :D

  Ha' en god aften -
  Knus Marianne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Marianne. Tak for dine ord. Jeg er nok lidt nede lige nu og vældigt utålmodig. Hvor er det også dejligt at du har fulgt med hos mig, det bliver jeg meget glad over at høre.

   Kontrol er nok kodeordet lidt, for jeg kan ikke lide at være magtesløs ;)

   Jeg kan altid bruge de kommentarer jeg får til noget, og jo længere jo bedre. Jeg elsker ord, og sætter pris på den tid I og du bruger på at skrive til mig. DET kan jeg godt love dig.

   Mange knus
   Henriette :)

   Slet
 3. Det er klart frustrerende, at kroppen ikke vil alt det, du vil, men du har jo været igennem meget og det tager tid at komme "i form". Træk vejret dybt og tænk på alt det gode, du har opnået :-) Og hvis du giver kroppen den hvile, den kræver, så belønner den dig nok med energi efterhånden ;-) Knus Tenna

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tenna, Det er rigtigt nok, men jeg er utålmodig må jeg indse. :)

   Tak for at du skriver og jeg ønsker dig en rigtigt dejlig weekend
   Knus
   Henriette :)

   Slet
 4. Som min veninde og jeg siger...livet er en stor lort og hver dag skal man liiige tage en bid og det er fanme ikke fair eller fedt. Jeg foretrækker sku at være rask og jeg har positive mantraer der kværner løs. "Hvad skal der til for at jeg vågner og er frisk og klar i mit hoved i morgen" feks. og så siger jeg en bid af et andet mantra jeg har lært, der skal sætte et punktum...lyder skørt med "poc and pod" og så lægger jeg mig tl at sove ; ) Det indre smil må du også prøve. Luk øjnene og smil indeni i så meget at smilet går i maven på dig og til sidst får hele dit ansigt til at lyse op. Kraftfuldt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi Du er så herlig Rikke. Og jeg skal prøve at gøre som du siger;)

   Mange knus og rigtig god weekend der i jeres nye dejlige hus.
   Kh Henriette :)

   Slet