13 februar 2012

Jeg har aftaler som jeg SKAL overholde

 

 

 

Alle aftaler er på det nærmeste skrottet lige nu. Skrivet fra forleden fik jeg utroligt meget ud af at lægge på bloggen. Een ting er, at det hjælper at se “sig selv” på skrift, en anden er at de kommentarer jeg fik af jer, virkelig gjorde en forskel. Ud over det, må jeg jo så se at passe meget mere på mig selv, foruden at jeg pauser fra butikken er alle mine aftaler sat i bero, og jeg laver helst ikke nye, kun i særlige tilfælde. Om jeg kan møde op er ikke noget jeg ved før i sidste sekund, og det er trods alt kun få der kan forholde sig til det.

 

Det gælder selvfølgelig og heldigvis mine strikkeveninder. De er guld værd alle tre og jeg holder meget af dem.  Det er en lykke at have fundet dem alle her i blogland, men det ved jeg mange af jer også oplever rundt i landet. Blogdamerne her i lille Danmark er små enklaver af flittige og betænksomme mennesker. Forresten er der jo maaange jeg gerne ville møde fra nær og fjern, men omvendt er det jo helt fint at vi er så spredt, for på den måde er der overalt en mulighed for at mødes og ingen behøver være ufriviiligt  “ udenfor ”.

 

Nå, men de aftaler jeg bare SKAL overholde er dem, jeg endeligt har fået op at køre med psykologen. Uhh det er godt at komme i gang igen. Og måske vigtigst lige nu er den jeg i dag har fået med en øjenlæge. Jeg er for det første glædeligt overrasket over at der allerede var en tid på fredag, og for det andet over at den herre jeg talte med var både imødekommende og opvakt. Det er nemlig helt galt nu syntes jeg. Som om det bliver en lille smule værre dag for dag,  og jeg tror selv det er venstre øje den er gal med. Jeg ser nemlig sådan ok når jeg holder mig for det øje og kun bruger det højre. Det er som om der er en linie ned gennem synsfeltet, der deler det jeg ser i to og ligesom forskyder det lidt. Jeg er nu overbevist om, at det er med til at jeg er så monstertræt i hovedet, og også er medårsag til at jeg har hovedpine hele tiden.  Det kan kun gå for langsomt med den konsultation med andre ord..

 

8 kommentarer:

 1. Dejligt at høre, at du fik en tid så hurtigt. Håber det bedste. Med det hele altså.

  Hilsen Hanne.

  SvarSlet
 2. Godt at høre, at du allerede har fået en tid. Det var hurtigt. Knus

  SvarSlet
 3. Ja Anette, jeg var også helt overrasket over det, men nu glæder jeg mig søreme til at finde ud af hvad der er galt:))

  God dag og knus til dig

  SvarSlet
 4. Det var godt nok hurtigt, du fik en tid, dejligt du får det undersøgt :-) Knus Tenna

  SvarSlet
 5. Hej Tenna. Jeg er bestemt glad for ikke at skulle vente så længe som frygtet, kan jeg godt indrømme :))

  Knuus Henriette

  SvarSlet
 6. Ja, held og lykke med besøget hos øjenlægen om et par dage - det var sandelig hurtigt, du fik en tid!
  Mange Kærlige hilsener og Knus -
  Marianne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne. Jeg glæder mig meget til det må jeg indrømme :)

   Knus og kh
   Henriette :))

   Slet