14 februar 2012

Et hjem med pip i ( indretning i mindre skala )

 

 

 

Jeg fandt også fugle i Ikea forleden.  De var svære at gå forbi da jeg jo er vild med fugle, og gerne vil ha’ dem rundt omkring i mit hjem. Fuglene fra Miri har stadigt ikke helt fundet deres plads, men det kommer og nu har de altså fåe selskab af disse her.

 

En bakke, servietter og dækkeservietter. Mindre kunne ikke gøre det. Var det ikke fordi jeg er så vild med åbne døre og vinduer, så havde jeg bestemt for længst ladet en undulat flytte ind..

 

På badeværelset er der også rykket en slags pip ind. Jeg købte dem allerede på østerbro, og egentlig skulle de have været sat andre steder, med det slog mig i lørdags, at de helt fint kunne udfylde funktionen som vinduesdækker, så jeg nu kan bade lidt mere skjult. Blomsterne er bare for sjov, og efter min barndoms metode.. plastikposer og vand. ( Min ide med at hækle et ophæng blev ikke rigtigt godt syntes jeg nemlig)

Sådan ser der ihvertfald ikke ud på hospitalet, som mit badeværelse ellers ligner lidt for meget. Med de bare vægge og sånt. Jeg er ret så splittet når det gælder det rum, for på den ene side syntes jeg der skal farver derud, og på den anden siden tiltrækkes jeg vældigt meget af de badeværelser, hvor der er mere maritimt/strandagtigt.  Blålige og grønlige toner med et strejf af rødt. Eller hvad med dem, hvor det udelukkende er douche farver.. det kunne jeg altså også godt tænke mig.

 

Nu er det bare sødan at rummet er præget af masser af fliser med huller i. Der er heller ikke de store muligheder for interessante indretninger eller specielle ideer, så for nu tror jeg bare det skal være sjovt. En stang venter på at komme op, og på den skal der være S-kroge som jeg hænger kurve og andet på. Ovenover vil jeg have en hylde til det der helst skal stå. Det skal nok komme, og indtil da kan kyllingerne pippe derude for mig. Forresten har jeg i  min farverus også købt et par håndklæder i Ikea. De lå der og råbte på mig og da jeg ikke orker mere larm, røg de ned i kurven også.. hehe.

 

 

Sådan får jeg lavet en smule ind i mellem, og det gør mig glad at komme lidt videre. Humøret stiger også et par grader når det rykker lidt, og det får mig til at glemme for en stund, at helbreddet IKKE rykker. 

10 kommentarer:

 1. Wow hvor har du det bare hyggeligt!!!!
  Vildt inspirerende!!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor er det sødt sagt :) Syntes selv her er lidt rodet og sånt. Ikke særligt genemført, men det kommer vel med tiden hihi.

   Tak for det
   Kh :-)

   Slet
 2. Ja det er ikke altså så meget der skal til for lige at pifte lidt kulør i tilværlsen....... I går var jeg i kulkælderen.. i dag kan jeg næsten ikke vente på at komme til danse og få grint........

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber det hjalp at få danset Marianne :)
   God dag Knuuuus
   Henriette

   Slet
 3. Hvor festligt! Både din uglebakke og din nye badeværelsesdekoration. (-: Det er farver man kun kan blive glad i "låget" af!! Kram fra Vibeke. (-:

  SvarSlet
  Svar
  1. Glad i låget ja. Det er hele humlen ik :)

   Kh Henriette

   Slet
 4. Glade farver skal der til :-) Og så er det smart, at du har fundet en løsning til at dække for vinduet...glade gule ænder og blomster er da en fin udsigt når man er under bruseren :-) Ha' en god dag, knus Tenna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tenna. Det ser lidt ud og man skulle tro her boede små børn, men det er bare mig der fjoller hihi. Badeænder er nu sjove syntes jeg.

   Knus og i lige måde Tenna :)

   Slet
 5. Skønne fugle i dejlige farver og fine, gule ænder - det er så dejligt at have farver omkring sig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Farver må jeg ha i denne tid. :)

   De gør glad ik.
   Kh Henriette

   Slet