06 februar 2012

Og så røg jeg ellers ud i sneen

 

 

 

Jeg sov længe i går. En hel halv time, inde bag afskærmede vinduer nåede jeg at være vågen før det lige pludseligt gik op for mig, at sneen var faldet.  Jeg har længtes efter den, og har håbet at få bare nogle få dage med hvid skønhed og mere lys, så jeg hoppede lige lidt af glæde der.

 

Jeg har heldigvis lånt skitøj, så ved middagstid så man mig husere i omegnen med manden i hånden og kameraet på maven. Sidst vi var ude var det så koldt, at batteriet ikke ku klare mosten så længe, så denne gang var min lille elskede billedegemmer pakket behørigt ind i et stykke hæklet alpaca. Fint skal det være og underligt har det sikkert set ud, men det virkede faktisk og jeg fik skudt et par snefotos.  Ikke det store og heller ikke de mest fantastiske, men sådan et par stykker af en stille søndag i Brønshøj.

 

 

Jeg elsker altså fuglene på vandet, og sjovt ser det ud som de ligger der og kigger samme vej. Det undrer mig lidt at de ligger helt ude på midten?  Der hvor der er allermindst læ og varme.. 

 

 

Efter sådan en tur i det fri, er det skønt at komme hjem i varmen igen.  Øhhh nå nej.. jeg mener, efter sådan en tur er det interessant at komme tilbage til iglooen igen. Jeg var varm da vi kom hjem, men efter skift fra snetøj til blødt strik var jeg allerede nedkølet på ny, så da vores medbragte pizza var spist røg jeg lige durk under dynen. Og her er det altså fedt med det gamle og stadigt nyttige husråd, en varmedunk med kogende vand i fodenden.  Jeg er godt nok glad for den og også for at Rene mindede mig om at bruge den.  Når man sådan er mere eller mindre konstant nedkølet ind til knoglerne, er der hele tiden en fornemmelse af sløjhed. Underlivet brokker sig, kroppen bliver stiv og værkende, og jeg tror også nu at det kan være medvirkende til at jeg fik så voldsom hovedpine forrige uge. Der er en kuldevæg der ligesom siver ned fra oven over det hele jo.

 

I dag har jeg derfor talt med boligmanden, og jeg har fået beviliget en varmeblæser. Den skal bare købes, og så får jeg pengene refunderet af dem. Der er også udsigt til at jeg får nedslag på min varmeregning i sidste ende, hvilket er en lettelse for det har sgu bekymret mig noget.  Loftet er krakeleret efter der blev slagboret udenfor, men værre er det at det ser ud som om at fugten er trængt igennem i det ene værelses gavlvæg. Det viste sig for mig i aftes da et par reoler blev flyttet, og det skal der selvfølgelig også kigges på, men for nu er jeg bare glad for ikke at blive ruineret og måske at kunne få det lidt varmere inden længe.

 

I denne uge inden vinterferien rammer og Rasmus kommer hjem, pakker jeg lidt igen. Tager væk og bliver væk indtil torsdag. Selvom det kun er nogle dage, så er det rart alligevel. Op og få varme i kroppen. Ahhh    Der sker heldigvis også noget deroppe på loftet. I dag er plastikken blevet fjernet, og hvide rummænd har støvsuget min altan. Lyset kommer igen lidt bedre ind til mig, og det er da en af mandagens små glæder :)  Jeg kan høre de huserer med støvsugeren ovenover også, så mon ikke der er ved at blive klargjort til næste etape af taglæggeriet?  Jeg håber det søreme.

12 kommentarer:

 1. Dejlige billeder - godt du endelig fik dit sne.
  Her i det nordjydske er der også sne og kulde - Hurra for vores nye brændeovn.

  Klem herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og jeg nyder det bestemt. Når nu det skal være koldt er det bedre med sne end sindsyge frostgrader :)

   Gad forresten godt have en brændeovn..
   Knuuus

   Slet
 2. Enig- Dejlige billeder. Håber det går fremad med din søn, så jeres vinterferie kan blive god.

  Nu tager jeg mit kamera i hånden (uden strik!) og går lidt ud.

  Hilsen hanne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også, men han klager også over smerter i alle lemmer, ondt i halsen osv så jeg er sgu lidt loren ved tingen lige nu. Det går godt ik..;)


   Rigtig god tur
   Kh Henriette :)

   Slet
 3. Skønne billeder :-) Surt med de problemer renoveringen giver dig, men skønt du får noget hjælp, det "varmer" ;-) Og så kunne jeg godt have brugt din varmedunk i lørdags, hvor jeg var på arbejde (postbud) i et par støvler, der ikke helt kunne klare minusgraderne. Selvom jeg var i bil, var mine tæer til tider følelsesløse - hvor jeg dog glæder mig til plusgrader :-)
  Knus Tenna

  SvarSlet
  Svar
  1. Århh mand ja, det må være koldt at være postbud lige nu. Du skal bestemt have varme fødder, for fryser man om dem så er hele kroppen utidig ik..

   Plusgrader. Det hepper vi på gør vi.
   Knus og god dag :))

   Slet
 4. Godt at der sker noget m.h.t. taget nu og selvom det er virkelig smukt med al den sne og dejligt at gå tur i sneen og skønt med mere lys for øjeblikket p.g.a. sneen, så glæder jeg mig altså også til forår og varmere vejr! :)
  Håber du får nogle gode og afslappende dage væk fra din egen private igloo ;)
  Kh Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne. Jeg er søreme ikke engang taget afsted endnu! Fik migræne i aftes og er først nu ved at være mig selv så småt igen. Her kan planer desværre aldrig rigtigt forventes at køre perfekt. Vi får se hvornår jeg kommer afsted, men lige nu er jeg bare træt, så at pakke sammen er lidt svært at overskue.

   Pyt nu med det, vi hepper på varmere vejr gør vi ikke også :))

   Knus og rigtig god dag :)

   Slet
  2. Jo, det gør vi - hepper på varmere vejr og at du får det bedre :)
   Har du prøvet Mias naturmedicin mod migrænen endnu?
   Knus og rigtig god tirsdag til dig! :)

   Slet
  3. Migrænen kom som et lyn fra en klar himmel, og jeg glemte alt om naturmedicin. Måske jeg også er en lille smule nervøs over at prøve den, fordi det andet jeg prøvede jo ikke gik så godt.. Jeg er dog glad for at have fået mulighed for at prøve det, så jeg skal vist tage mig sammen tror jeg bare ;)

   Slet
 5. Jeg kan godt forstå hvad du mener og ja, i princippet er det nok bare at prøve det, men i praksis handler det vel om, at det er som en slags russisk (migræne)-roulette, på den måde at du skal have noget, der helt sikkert virker her og nu, så migrænen forsvinder eller i hvert fald ikke bliver værre..hvis jeg har forstået det rigtigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du nemlig lige præcis. Russisk roulette.. ja. Det ku ikke siges mere rigtigt hihi.

   Knuus

   Slet