24 februar 2012

Vi slap med skrækken, YES!

 

 

 

Der er ingen operation i udsigt. Vi hoppede så meget vi ku af lettelse og glæde. De næste to uger skal Rasmus fortsat ha skinne på, denne gang er den justeret ind så han kan bøje benet 90 grader. Og derefter står den på genoptræning med fysioterapeut. Nu er han igen på skolen, hvor eleverne i weekenden har temasjov. De plejer at bede en gruppe elever om at bestemme, hvad der skal ske og nu skal de altså pynte op og lave mad mv, som om der skulle fejres bryllup. Det er da vildt sjovt syntes jeg, og sidste gang han var med til sådan en weekend, var det fødselsdag der var temaet. Lagkager og boller og sang i lange baner, som eleverne selv står for. Det ER bare en super skole.

 

På vej hjem gennem Frederiksberg, tog jeg alleen, og der fik jeg øje på guld højt oppe. Tænk engang, jeg har boet i området i 11 år, og aldrig har jeg lagt mærke til denne smukke top. Den sidder på Betty Nansen Teatret.  Jeg elsker det kvarter og skulle liiige ha et par billeder med mig tilbage.

 

 

 

 

Det har været dejligt at være ude i den forårsagtige luft, men noj hvor er jeg bare ikke mig selv om formiddagen. Som en zombie stod jeg op, efter vækning i telefonen af Rene. Som en zombie klædte jeg mig på og kom afsted. Som en zombie fik jeg hentet knægten og kørt ham til Bispebjerg. Ventetid var der heldigvis ikke meget af, men til gengæld er jeg HELT BLANK når det handler om at referere detaljer fra de to undersøgelser. Jeg aner simpelthen ikke hvad der er blevet sagt, andet end det med, at han ikke skal under kniven. Min hjernes harddisk er simpelthen ikke tændt. Driverne virker ikke og de opdateringer der er klar, bliver først kørt senere på dagen. Alt hvad der er af brugbart derinde, er det der i forvejen er installeret fra barnsben, hvilket vil sige at jeg kan manøvrere mig selv i trafikken, jeg kan gå og stå, tale og gestikulere, smile og se ud som et levende menneske, men indeni… der er alle ledninger disconnected..

 

Nå, men jeg er hjemme nu. Med lettere hovedpine, og glad forventning om lørdagens udflugt mod Hornbæk. MAND hvor jeg se frem til det, også fordi jeg sjældent kommer der, så jeg håber at energien også er til lidt havudsigt inden vi tager hjem igen.

 

Dette vindue var så fint pyntet. Den lille frisør om hjørnet ved siden af chokoladebutikken har altid helt enkle dekorationer til at fange øjet. Og i vinduet ligger der også ALTID den sødeste lille hund. Åhh jeg bliver hundeskruk når jeg se sådan en.

Han ER da ikke til at stå for vel?  Som jeg stod der og tog billeder, var han på pletten og kom hen i den åbne dør for at hilse på og slikke lidt på min hånd. Jeg er som smør efter sådan en hilsen :) Håbløs dyreelsker som jeg er.

6 kommentarer:

 1. det var da meget dejligt, at I slipper for operation. så er han nok snart sig selv. god tur i morgen!
  kh.fra Island
  Frida
  ps. sjovt så meget han ligner sin mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Frida, Helt sikkert en lettelse :) Jeg selv kan slet ikke se ligheden, syntes til gengæld at han ligner sin far helt utroligt hihi,

   Knus fra Brønshøj :)

   Slet
 2. For det første - så er det jo bare skønt, at det ikke er nødvendigt med operation!
  For det andet, så er jeg også ret vild med det kvarter, hvor du har taget billeder i dag, og jeg har sandelig heller ikke lagt mærke til den smukke, gyldne lyre på toppen af Betty Nansen teatret, før du viser den nu :) - den er da bare for fin - og jeg er ellers ikke bleg for at kigge op og også tage billeder af alle de finurlige og flotte himstregimser, som man kan finde på huse og tage inde i byen.
  Jeg gad godt at bo i en af de skønne herskabslejligheder på Frederiksberg Allé - det er virkelig et meget charmerende kvarter.
  Sød hund og jo, jeg kender godt den lille frisørsalon ved chokoladebutikken ;)
  God weekend og ønsker dig endnu engang en god tur i morgen, rundt på krukke-og plantejagt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne. Frederiksberg er bare noget særligt, især når man holder af gamle smukke bygninger. Havde jeg pengene, så boede jeg er der resten af mine dage, det er helt sikkert. Jeg savner at kunne gå der hver dag, og at været omgivet af smukhed og historie :)

   Har du også hilst på den lille søde hund?? Hvor herligt :-)

   Rigtig dejlig tirsdag og knus
   Henriette :)

   Slet
 3. Hvor er det dog bare fedt at han slipper for kniven !!! Og det lyder altså som en skole der , noget ud af at de unge synes det er sjovt at være der !

  Den lille hund er da bare for sød !!!!

  Håber du klarede turen i går, og ikke er alt for ødelagt i dag.....

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Og hej til endnu en Marianne hihi :-)) Den skole er bare det bedste der er sket for Rasmus i årevis. Vi kan kun beklage og begræde at han ikke kan blive der længere end resten af dette skoleår. ØV.

   Det gik og jeg kom jo også godt igennem weekenden.
   Mange knus
   Henriette :)

   Slet