20 marts 2012

Jeg er på igen.. MEN

Jeg er på igen. Uha sikke en lang og ufrivillig pause jeg har haft.  En masse gode ting vil jeg fortælle,men allerførst må jeg RÅBE hjælp.


Jeg har måttet hente windows live writer igen, men på begge computere kan jeg under ingen omstændigheder få adgang!  Enten popper der en boks frem, med besked om at den ikke kan genkende objektet.

HVAD ER objektet????


Eller også siger den at jeg skriver forkert brugernavn eller kode!

Hvad pokker???  Jeg fatter ikke hvordan en helt ny installation kan brokke sig over en kode eller et navn,da jeg vel egentlig kan begynde helt forfra med at registrere ik...  Jeg kan simpelthen ikke regne ud hvad det er for en kode den vil have, hvis ikke det er den der hænger sammen med min gmail,som er den der åbner for blogger.

Jeg har forsøgt i flere dage på den stationære og nu også i dag på den bærbare som er helt nyinstalleret. Jeg mister faneme modet her, for jeg er altså intet geni til det her.

**************

Ellers går det godt og jeg har virkeligt givet den en skalle på altanen. Både billeder og historier venter i mit hoved på at jeg får løst problemet med writer. Typisk når jeg lige har startet altanbloggen op igen, at jeg så ikke kan få skidtet til at fungere.


ØV

2 kommentarer:

  1. Hej Henry.
    Jeg ved ikke hvad windows writer er, men hvis det er et skriveprogram alá words, så kan du hente Open Office ganske gratis.

    SvarSlet
  2. Jeg håber du får det ordnet Henriette - kan desværre ikke hjælpe lige med det, da jeg simpelthen ikke aner nok om det..
    Håber du får en dejlig weekend i det skønne forårsvejr, på trods af computervanskeligheder, bl.a. på din altan og med en forhåbentlig velfungerende computer meget snart! :)

    SvarSlet