03 marts 2012

Kreativ dødvande og garnstinenser

 

 

 

Længselsfuldt kigger jeg på mit garnlager. Uden briller er det ikke meget ( som i ingenting) jeg får nørklet for tiden. Fint nok, at jeg kan henføres over min altan med sol og udsigt til blomsterflor, men jeg savner altså at være produktiv. Jeg strikker lidt i ny og næ på det, der begynte som et sjal og nu viser sig at blive til en poncho, men det er ikke rigtigt nok til at holde abstinenserne fra livet.

Jeg har ikke engang et billede af ponchoen at vise, men jeg kan spamme med fotos af garn kan jeg. Og da det er min blog, og mig der bestemmer bliver det sådan. Iøvrigt kan min blog slet ikke klare, at være uden regelmæssige fiberinjektioner såå ..

AHHH 

 

 

det hjalp  :-)

11 kommentarer:

 1. sikke et lager ... må håbe du blir' seende igen ;0)

  SvarSlet
 2. Fååårk mand, du har meget garn. Du er jo en samler, kvinde! Jeg ville ELSKE at nulre rundt i de fibre der :-p

  SvarSlet
  Svar
  1. Indser du først det nu hihi... Jo jeg er vist samler og jeg eeelsker mit garn :)) DU er velkommen til hver en tid, det ved du.

   Slet
 3. Og så sidder jeg og tænker - godt vi aldrig fik noret huller og sat bordet uhjælpeligt fast et eller andet sted, med al den omrokering du er ude i. Måske du skulle ønske dig et par ben til samme bord :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen.. jeg har jo lidt svært ved at finde mig til rette Pernille. Er glad for mit hjem, men det føles ikke som hjemme endnu. Så ja.. godt vi ikke hullede væggen hihi. Et par ekstra ben er en god ide :-))

   Slet
 4. Bare vent, lige pludselig er du i gang igen og kan bruge nogle af alle dine skønne garner. Der er godt nok styr på udvalget kan jeg se, og de billeder du har postet gør jo kun os andre endnu mere hooked på strikkeriet...hi hi. God søndag til dig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved det, det er bare abstienser der rykker i mig hihi :) Jeg kan jo godt lide at sortere og ordne, sååå det gør jeg med jævne mellemrum. Altså i garnreolen, resten af hytten er knap så tjekket..

   Tak og dejlig aften til dig
   Knus :)

   Slet
 5. hihhihihi det er jo for vildt så meget gran du har....håber snart dine øjne finder ro igen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej da Marianne... jeg har plads til meeeget mere endnu. hehe

   Tak og det gør jeg søreme også :-))

   Slet
 6. Uhh! Hvor ser det godt og hyggeligt ud. (-: Håber du snart kan komme til at strikke igen. Det må være intet mindre end RÆDSELSFULDT ikke at kunne strikke. (-:

  SvarSlet