29 marts 2012

Simpelt og dog SÅ afgørende

 

 

 

IMG_6831_resize

 

Nødden er knækket. ENDELIGT og sent i aftes. Nu har jeg skrevet ned så jeg aldrig glemmer det igen.  Mit brugernavn er IKKE hverken Henriette, det nye liv eller defemibyen, næ nej.. det er min emailadresse!  Det er muligt jeg er lidt sløv i det, men lige netop det, har slet ikke været inde over i min hjerne, som en løsning på gåden alle de gange jeg har forsøgt at få hul igennem til Writer. Hvorfor jeg igår får den indskyldelse at taste min email ind aner jeg simpelthen ikke, men SÅ virkede skidtet faneme og der blev lystigt hentet data fra mine to blogge. 

 

At det så skal tage mig så lang tid at nå hertil, handler kun om at jeg har minus tålmodighed når det kommer til computerhejs. Det skal bare virke NÅ!  Al den tid det tager at begynde helt forfra irriterer mig noget så grusomt, og jeg skal være i et ganske særligt humør, hvis jeg skal hygge mig med det, og det humør er pakket ned med vinteren. Det er forår og selvom jeg gerne vil skrive så trækker altanen altså mere end, at sidde og nørde med dumme computere.

 

*****************************************

 

En hel halv måned er der gået nu. Mange ting er hændt og da jeg lige skal have mit skrivemode op i gear igen, bliver det i dag til korte stikord og billeder fra de sidste par uger, og så glæder jeg mig til at komme igang igen med en hverdag på rutinerne hihi.

 

******************************************

 

 

 

IMG_6895_resize

 

Nemmest er det vist at begynde oppefra så here goes:

 

- Mit hoved gør knapt så ondt for tiden ,og når jeg helt glemmer at tage min medicin, så forsvinder smerterne. Ikke godt at glemme den vigtige medicin, men jeg tænker da over de bivirkninger der følger af at min hjerne ikke kan klare sig selv.

-  Jeg har fået en tid hos en rigtig øjenlæge, fordi det nu endeligt er blevet klart hvorfor jeg ser så mærkeligt. Holder jeg min hånd for det gode øje ser alt, hvad der skal være firkantet, rundt ud for mig. Svært at forklare, men kigger jeg feks på et vindue som jo er helt lige i siderne, så ser jeg i stedet et vindue der er buet som en halvmåne. Det er noget skidt og jeg har af samme grund ikke fået bestilt briller endnu.

-  Øjnene er så også årsagen til, at jeg slet ikke har hverken strikket eller hæklet i over en måned. DET er nok det værste af alt. Tænk sig.. ikke bare en lille bitte blomst eller bare en lille bitte sok har jeg haft i hænderne.  Jeg nærmer mig noget der kunne give dybe ar  og traumer for resten af livet gør jeg.. 

-  Resten af fysikken er der vist ikke meget interessant at sige om, så  jeg springer videre til de ydre ting.

 

-  Rasmus har fået en ungdomshybel og flytter på tirsdag. Han skal fortsætte med at være elev på efterskolen selvfølgelig, men nu dukkede denne mulighed op og han har derfor nogle måneder hvor han stille og roligt i weekenderne kan vænne sig til at være voksen og ansvarsfuld. Værelset er fint ( når det altså lige har fået en omgang med vand og sæbe), der er et lille køkken OG det svarer til det vi begge delte på Østerbro. En masse praktisk følger der med, men kommunen sørger for det hele, og jeg skal kun koncentrere mig om at være mor, hvilket er helt fantastisk for mig. Jeg går nu og samler sammen til ham, så han har noget i sine køkkenskabe at spise og drikke af. 

 

-  De sidste tre uger har jeg tilbragt på altanen fra morgen til aften og i al slags vejr. Den første uge var det iført to lag tøj og kæmpe tørklæde om halsen, men som alle jo ved har især den seneste uge været helt utrolig, så lidtefter lidt røg det strikkede til fordel for mere lette gevanter.  Jeg erden ENESTE i hele nabolaget der har kunnet ses i fuld sving med at rode og regere derude, men jeg er ligeglad. Den første uge var også ugen hvor det allersidste tagarbejde blev lavet, og nu venter bare stilladset på at blive fjernet. Åhhh hvor er det skønt og jeg kan kun sige at kontrasten er enorm. Hvor jeg indendøre endnu ikke har fundet mig til rette og stadigt syntes noget er forkert,så har jeg udenfor helt systematisk fået orden og system i indretningen. For mig fungerer det som et ekstra rum og det er mere en udestue end en altan.  Der mangler stadigt en del, men allerede nu er der så fint og frodigt at mit humør stiger bare ved at kigge derud.

 

-   Min cykel er til rutineeftersyn og jeg skal ned og hente den i dag.

-  Min morfar på 100 har lige købt sig en ny cykel. Den gamle var slidt og ja.. det tror jeg, for den var ca lige så gammel som ham selv.

-  Jeg savner stadigt mine dyr og glæder mig til at få marsvin igen. Der ER lavet plads til dem på altanen hihi.

-  Jeg har fået mig en sækkevogn, for Rene er godt træt af, at jeg konstant og altid har ting og sager der skal enten OP i lejligheden eller NED i containeren. I al den tid stilladset har stået her, har jeg nemlig ikke kunnet køre bilen hen til opgangen og SÅ er der lang vej frem og tilbage med kilovis af jord og hvad har vi.

-  Forresten er han i Berlin i denne uge. På ferie. Jeg er spændt på om han har haft det godt dernede. Og på om han har kunnet slappe af og nyde fridagene.

-   Sidste søndag var vi på Kronborg i den vildeste havgus jeg nogensinde har oplevet. Der var spået om opklaring og sol ud på dagen, så vi to glad afsted på udflugt. NOJ hvor var det koldt til sidst, for istedet for sol blev gusen mere og mere tæt, og til sidst var fugten så massiv at vi frøs helt ind til marven.  Alligevel var det en skøn tur med masser af fotografering og sjov.  Grineflip og dybe samtaler giver lange køreture kolorit.

-  Jeg har fået min vaskemaskine leveret, og som altid når Henriette handler går det IKKE som forventet. Hun har nemlig overset et par mindre men vigtige detaljer… strøm og vandtilgang skal der være, men det er der ikkkeeeeeee. Nu står maskinen derfor og griner ad mig, indtil jeg får det på plads. Der var bøvl med leverancen og jeg har fået afslag på prisen, men det hjælper jo ikke på det faktum, at jeg igen har en enorm bunke vasketøj og stadigt ikke kan overskue at få det slæbt i kælderen. Nå, men skidt med det. Det skal nok løse sig. En dag.

 

Nu følger billeder. Uden ord, men i en lind strøm og så må det være nok for nu. Jeg vil hen og hente min cykel.

 

 

7 kommentarer:

 1. Det er så dejligt, at du er 'tilbage' og dine billeder er simpelthen skønne... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godaften Jeanette Mariae. Sikke da en overraskelse jeg fik mig, da jeg så dit navn :-) Du er tilbage i blogland igen. Det glæder mig og ja jeg har måttet pause helt ufrivilligt, men uha da hvor jeg har så nået en masse andet. Computeren er en rigtig tidsrøver.

   Sov godt og tak for besøget
   Kh Henriette :)

   Slet
 2. Sikke dejligt at have dig tilbage. Vi kan følges ad tilbage i blogland for jeg er også (endelig) kommet igang igen. Hvis du stadig mangler jordbær så skriv. For de pibler op alle vegne i kolonihaven! Så jeg kan sagtens undvære en stak til din altankasse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lad os det Nina og JA du kan tro jeg gerne vil arve jordbær. Jeg sender lige en sms og så kan vi aftale nærmere.

   Sov godt og tak for din hilsen :)
   knuuuus

   Slet
 3. Hvor skønt at du er tilbage! Sikken en hyggelig altan. En fin RØD Kande med tulipaner. Jeg har selv to røde kander! (-: Glad bliver man af at se på dem. Kan godt forstå at du savner at have dyr. Jeg synes osse det er tomt uden, de få år jeg var uden hund. Kram fra Vibeke. (-:

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vibeke. Jeg er rigtigt glad for rød, og elsker min lille kande :)

   Rigtig god weekend og tak fordi du ikke er smuttet hihi.

   Slet
 4. Tak for den lange beretning om hvad der er sket síden sidst :) og godt at du er tilbage på din blog.
  Og det er sørme godt gået af din morfar at udskifte sin cykel, som 1oo-årig :) - og også spændende for Rasmus at skulle flytte hjemmefra.
  Håber øjenlægen finder ud af noget, så du kan få ro på de øjne og få gang i strikningen igen snart.
  Jeg håber du får en dejlig weekend, både indenfor og forhåbentlig også udenfor på din altan, hvis vejret tillader det :)

  SvarSlet