02 marts 2012

Vilde kaniner med meget lange ører…

 

 

Jeg kom sent i gang med dagen i dag. Først efter kl.et faktisk. Jeg var ellers oppe inden ni, og allerede der strålede solen over mig. I dag var bare en af de dage, hvor jeg måtte udskyde alting indtil senere. Jeg kompenserede og lå under dynen for åbent vindue. En skøn lyd af fredag, forårsnoter og fuglepip nåede mig som jeg lå der. Så skidt med resten.

 

Dagen er dog ikke spildt alligevel. Jeg fik en god samtale med en veninde. Jeg fik derefter et par super dejlige timer på altanen ( mere om det på altanbloggen ). Jeg fik mig et laangt bad, og derefter slæbt hele tre fyldte sække ned i containeren. OG jeg fik til sidst og kun for en times tid siden, handlet lidt ind i Netto, og hjembragt sushi til mig selv som tak for godt samarbejde :-)

 

Inden jeg nåede så langt som til lænestolen igen, var jeg dog på jagt. Kaninjagt..

 

Jojo, jeg er set i hård opbremsning og vild uvending nede ved mosen. Som jeg kommer trillende hopper der lige pludseligt en kæmpe hvid kanin henover vejen. Fire tanker senere, vender jeg om for at se om jeg kan indfange det stakkels kræ. Jeg er jo overbevist om, at den ikke kan leve længe i det fri på denne tid af året, så hu hej og mig ud af bilen. Jeg fandt den lidt længere ned af en villavej, men tror I kaninen gider fanges??  Niks .

 

Tre fire gange fik jeg listet mig ind på den, og tre fire gange grinede den højt af mig og hoppede videre. Sidste forsøg endte da jeg troede, jeg nu var blevet helt skør. Jeg lister frem, kaninen hopper lidt. Jeg lister frem, kaninen hopper lidt. Jeg lister frem og så… 

 

….  er der sgu TO hvide kaniner!!

 

Jeg mener, godt nok kom jeg afsted uden briller, og ser dermed dobbelt allerede, men alligevel.  To hvide kaniner med meget lange ører sad og gloede på mig. Der måtte jeg give op. To var mere end jeg lige ku overskue, og iøvrigt løb de videre i hver sin retning, så jeg tog hjem med håbet om at de klarer sig.

 

Nu har jeg spist sushi købt i blinde og resten af fredagen går med tv og, nå nej.. ikke strik. For jeg kan endnu ikke se hvad jeg laver hihi

8 kommentarer:

 1. Med dette skønne indlæg - må vi da næsten lige lytte til gode gamle Gnags - med vilde kaniner :-)
  http://www.youtube.com/watch?v=GeTQ7AfkwGQ

  SvarSlet
 2. Det er da det vi må Helle :)))

  Man må jo have humor ik. Knuuus og tak for linket.

  SvarSlet
 3. Haha...sikken en dag du har haft..med altan oprydning og kaninjagt.
  Man kan ikke sige at du har ligget på den lade side..:-)
  Jeg sover også med vinduet lidt åbent i øjeblikket og er helt enig med dig, det er så skønt at blive liggende og høre alle fuglene der ude.

  fortsat god weekend fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jojo, der sker noget her i Brønshøj hihi. I dag prøver jeg dog at tage den mere med ro for i morgen er der håb om besøg på det der nye plantecenter i Hillerød, Plantorama. Det kræver kræfter, så jeg skal spare i dag :)

   I lige måde og knus
   Henriette :-))

   Slet
 4. Hihihi kan lige se dig for mig......... Har faktisk set en hvid kanin i vores have sidste år... Men den hoppede videre ind til naboen, og godt det samme, tror ikke den havde overlevet , hvis Bilbo havde fået øje på den.......

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha nej, det tror jeg da heller ikke.. Godt den løb videre :)

   God aften og knuuus

   Slet
 5. Her er faktisk en del fritlevende kaniner her i Brønshøj - både i villahaverne, i mosen og på volden. Så du får travlt, hvis du skal forsøge at fange dem alle :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej er det rigtigt ??? Det anede jeg slet ikke, men hvordan klarer de sig da?? Du har så helt ret, jeg kunne så ikke bestille andet end at spæne rundt hihi :))

   Tak fordi du fortalte det, så jeg ikke skal spekulere mere over det.
   Kh Henriette :)

   Slet