03 april 2012

Alle go’e gange to

 

 

 

 

IMG_7093_resize

 

Det var lidt af en oplevelse i går. Jeg fik dryppet øjnene og på et splitsekund ku jeg ikke se en hujende fis, og kort fortalt fik jeg efter lidt ventetid målt trykket i øjnene, taget billeder og ja så var jeg ude igen. Med en besked om at billederne ville blive sendt videre til Glostrup hospital, fordi han ikke rigtigt kunne vurdere hvad der er galt. Man kan se en forandring i form af en plet på øjet, men hvad det er vides ikke. ØV altså. Nu er det påske og derefter ved jeg ikke hvor lang tid der går, men brillerne er ihvertfald langt væk endnu.

 

Et lille twist kom inden jeg gik i seng. Der kom jeg i tanke om min mobil. Den har jeg ikke været opmærksom på siden klinikken, og da jeg kikker efter ligger der sgu en besked fra øjenlægen! Sendt to min efter jeg forlod stedet, men da den var sat på lydløs har jeg ikke været opmærksom på den. Jeg er blevet bedt om at komme tilbage og få lavet det hele om, da billederne alligevel ikke var gode nok..

 

For pokker da også altså.

 

I dag er det så een gang til og om igen. Surt, men det skal jo gøres.

6 kommentarer:

 1. Æv altså...... Og de dråber er bare så ubehagelige.. Og ens propiler bliver godt nok store og er laaaaang tid om at blive sig selv igen.

  Håber det lykkes i dag.

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er bestemt ikke rare, især fordi man er så blændet i timerne efter. UBEHAgeligt..

   God påske søde
   Knuuus:-)

   Slet
 2. Sikke noget bøvl! Jeg krydser fingre for, at det går bedre anden gang. Det er simpelthen frustrerende, når øjnene ikke dur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Reke, denne gang gik det vist som det skulle :)

   God påske og kh
   Henriette

   Slet
 3. Hader at få dryppet øjne! Jeg får tjekket øjne på øjenafdelingen en gang om året og bryder mig ikke specielt om de dråber. Håber de snart finder ud af hvad der er galt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette. Hvor skønt at du kiggede forbi og jeg er heller ikke vild med det nu. Det kommer til at tage lidt tid er jeg bange for, så jeg er bare utålmodig..

   Rigtig god påske søde
   Knuuus :-))

   Slet