18 april 2012

Tv for kaniner

 

 

 

 

IMG_7418_resize

MIDT på gulvet ligger han, den lille livsnyder. Et håndklæde er forsøgsvis lagt lige der, hvor han ret så upraktisk har fundet på skal være toilet, men næhh nej den går ikke underlige dame, for meget bestemt blev det krøllet sammen før han lagde sig liiiige uden for, på min yogamåtte. Og hvad laver han så?

 

IMG_7416_resize

… ser NCIS, hvad ellers ;)

 

Jeg skal nu nok få forklaret kræet, at et toilet er et dertil indrettet sted, hvor man ikke hverken ligger, hopper eller jogger i det. Nemlig. Han er allerede fortrolig med det lille rum, som er mit soveværelse. Hopper trygt ind og ud af buret efter behov, og i dag tog han så et nyt skridt, da jeg forlod domænet en lille tid for at kigge til kartoflerne på komfuret. Kun to min var jeg væk, men da jeg returnerede sad der en lille kaninunge lige midt i min seng. Den lærer søreme hurtigt, for hidtil har han bare stået og kigget op på mig, uden at vise interesse for at komme nærmere.

 

Måske det hjalp lidt efter jeg fik sat en lille skammel frem til ham…  hihi.

 

 

IMG_7397_resize

Forresten har jeg fundet et passende navn til ham.  Fra i dag er han officielt opkaldt efter den ligeså nuttede   ( men sig det ikke til ham, så bliver han bare ked af det.. altså mennesket, IKKE kaninen..) Tim Christensen.

Det ligger lige for, og nu er Lille Tim, alias Tim flipflop Christensen, i daglig tale Timse min pelsede vens navn.

13 kommentarer:

 1. Seføli er han da en Tim Christensen - hvem ellers :-D

  Han er bare sååå sød. For pokker altså, jeg ER smeltet og mit hjerte har altid banket hårdt for Retrievere, Newfoundlændere OG kaniner. Nååååårrrrhhhhhh... nåååårh... :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Knus til dig kære smukke kvinde. Jeg kunne jo altså heller ikke stå for den :)

   Nårrh er lige ordet hihi.

   Slet
 2. Jamen, hold da op, hvor er han sød! Stort tillykke med ham - den lille livsnyder :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Gu er han nenlig Reke. En lille hjerteknuser hihi :)) Tak søde

   Slet
 3. Det er altid skønt at få et ny lille kræ indenfor dørene; de er sjove at følge og lære at kende.
  God fornøjelse med 'pottetræningen'

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en helt ny erfaring jeg gør mig, for han er ikke ligesom marsvin :-) Men han er bestemt en lille personlighed hihi.

   Tak og kh
   Henriette :)

   Slet
 4. Hihihihi han lyder nu altså rigtig sød !!!

  Dejligt, men lidt stille liv i huset !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han siger ikke en lyd, til forskel fra marsvinene. DET må man give ham, og DET skal jeg lige vænne mig til. At han er lydløs hihi.

   Knuuus
   Henriette :-))

   Slet
  2. Hihihihi.. det må være rart.. Her snorker Bilbo helt vildt.. Og ja.. en hund sover jo ret mange af dages timer væk og natten med.. Snork phyyyyyyy

   Slet
 5. yngstebarnet siger Nåeeee hvor er den sød!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Merethe og barn :-)) Knus og god aften.

   Slet
 6. Kære Henriette

  Tillykke med den lille ny..

  Jeg har selv været ejer af en sort dværgkanin ved navn Nuser, jeg købte ham for min første løn, da jeg var 18 år.. da jeg flyttede hjemme fra måtte jeg ikke få kaninen med, med min mors ord; du kan godt finde dig tilrette på 18 kvm, men det kan Nuser ikke, så du får ham ikke med, så Nuser blev boende hjemme sammen med min mor og bror.


  Med hensyn til pottetræning, så kan man købe et trekantet toilet til buret, dette toilet fyldes med nogle "piller" i træ/papir og der tisser kaninen så. Det er en rigtig god ting, for så skal du ikke skifte strøelse så tit i selve buret, og holdes toilettet rent så benytter kaninen kun dette.

  Med Hensyn til din seng så vil jeg bare fortælle dig, at kaniner, og især hankaniner ELSKER bløde dyner, og når han bliver kønsmoden, så vil han pakke dynen under sig og strinte, og det STINKER, og kan næsten ikke vaskes væk, og det pletter, som ikke kan vaskes af, så få han neutraliseret, så han ikke strinter over det hele, for det vil også være gulvtæpper vægge og møbler der vil få en duft markering.

  Du kan få ham til at gå tur, køb en sele og gå med ham allerede nu, leg "find godbiden", de er gode til at søge godbidder, min kanin ELSKEDE pebermynte/chokolade linser, han rullede rundt som en hund og lavede tricks.

  Min kanin kom og modtog familien når vi kom hjem fra arbejdet, så kunne vi høre lågen til buret, det blev slået tilbage, og kom han stampende gennem hele huset, når vi kom ind af døren så var der løb omkring vores ben i cirkeler, så vi kunne lige så godt gi* op, sætte tasker og poser fra os, og kæle med ham først, han gav ikke op.

  Han blev lidt som en lille hund, og blev næsten 8 år.

  Du kan glæde dig til mange gode oplevelser.


  Kærlig hilsen


  Jannie

  SvarSlet
 7. Kaniner kan med rigtig god succes klikker trænes :) også til at være renlige (bruge toilet) Han er rigtig nuser. Fik selv en som fra en som ikke ville have den mere. Var noget vild men blev så dejlig. Spring, triks og gåture. Han var vild med at lære nyt. God fornøjelse

  SvarSlet