17 april 2012

Det nye liv, nu med kanin :-)

 

 

 

IMG_7312_resize

Tidligt mandag morgen vågnede jeg med en spændt følelse i kroppen, og den første times tid sad jeg på altanen og lyttede til dagens vågnen. Roen finder jeg altid når jeg sidder der på min plads, og kigger på himlen. En dejlig og god fornemmelse. I går var det særligt den smukke slanke måne som betog mig. En klar blå himmel og så denne næsten usynlige bue er helt speciel at se om formiddagen syntes jeg.

 

IMG_7317_resize

Dagen indtil jeg skulle hente lille kanin, gik med grundig og ad flere omgange gulvvask derude. Det var lidt af en opgave at rense flere års skidt væk, men nu er der så rent som der kan blive, så både jeg selv og kanin kan opholde os i gulvhøjde uden at få snavsede maver.

Det er sent, og jeg har igen i dag ikke rigtigt kunne koncentrere mig om at sidde ved computeren, men der er masser af fortælle, så jeg håber at få samlet mig sammen til at skrive om det i morgen. Indtil da vil jeg bare fortælle at det første døgn som kaninmor er gået super godt.

 

IMG_7365_resize

Jeg har allerede lært at kaniner ikke er helt som marvin hihi. Aldrig har jeg oplevet mine marsvin sove så afslappet på ryggen som ham her..

IMG_7361_resize

 

IMG_7358_resize

Det ser sgu da vildt herligt ud ik?

9 kommentarer:

 1. Nøj! et flot billede du fik taget af månen. (-: Skøn kaninunge du har fået. Håber I to får det hyggeligt sammen. Kram fra Vibeke. (-:

  SvarSlet
 2. Hej igen! Tror jeg lider af demens light. Hi Hi. Prøv at gå ind på min FB side og læs om "ske-teorien" hvis ikke du har læst det i forvejen. Tænkte på dig også, da jeg læste det. Jeg har Fibromyalgi, og uden at kende meget til din sygdom, mener jeg, at der er nogle lighedspunkter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, så er vi to. Jeg kigger ind og ser hvad det er. Tak for det og rigtig god aften.

   Kh og knus :-)

   Slet
 3. Hej Henriette!
  Tillykke med din lille lækkerbisken :-) der er aldrig nogen af mine kaniner, som har sovet på ryggen. Min erfaring er til gengæld at hvis du bære din kanin liggende på ryggen ligger den helt stille. Min Sol er lidt vild, men når jeg får hende om på ryggen og går med hende ligger hun stille og det gjorde Emilies Viol også.
  Smukt smukt foto af månen.
  Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Margith. Tak skal du have, han er sååå kær. Vidste slet ikke at du var kaninmor, men jeg vil meget gerne høre mere om det, vil du dele lidt erfaring med mig? Og så må jeg da prøve at bare ham som du beskriver :-))

   Knuus og tak

   Slet
 4. Hjertelig tillykke med din dejlige lille kanin..kaniner er skønne. Har haft 2, ziggy stardust og skippy tara - dejlige dyr.
  Håber den bringer dig en masse glæde.
  knus fra Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle. Tak for det og JA det er ved at gå op for mig nu hihi. Jeg vil også meget gerne høre mere fra dig, om de erfaringer du har hvis du gider fortælle. Jeg er jo helt ny i kaninland :)

   Knus og hej
   Henriette :)

   Slet
 5. Ja, kaniner er sådan set nemme at holde...du skal bare sørge for at passe på ledninger og andet gnaveegnet materiale som bøger m.m væk fra Tim C. Ellers spiser han det.
  Og så skal du med jævne mellemrum undersøge hans tænder i både over og undermund, for en del kaniner får tænder der vokser skævt - men kaniner med et normalt tandsæt skal blot have adgang til noget de kan slibe deres tænder ned med (de vokser nemlig hele tiden) det kan være nogle tykke dejlige frugtgrene. Så dem må du ud og plukke nogle af.
  Ellers skal du tjekke kaninens afføring hver dag for den fortæller også om dens helbred..de skal være faste, tørre og runde kugler, der ligger overalt hihi...kaninen har godt af løbe rundt, man skal bare sørge for at den er i et sikkert område.

  Ellers væn den til at tages op, så den bliver helt tam...nus med den og den vil være dig evigt hengiven :-)

  Vær opmærksom på at en hankanin kan begynde at strinte når den bliver kønsmoden....det lugter ikke så godt...en kastration kan hjælpe..til den tid.

  God fornøjelse med Timse :-)

  Knus fra Helle

  SvarSlet