25 juni 2012

Vejrudsigten på en mandag i juni

 

 

 

 

 

Gråvejr over Brønshøj

IMG_8917

 

Solskin på altanen

Image00399Image00419

 

Vi kan vel godt være enige om, at det er en sommer til den lidt køligere side, men derfor kan man jo godt gå en tur i regnen, så det var lige hvad vi gjorde i går aftes. En spontan beslutning som måske nok var lidt vådere end jeg lige havde forudset, men dog alligevel dejligt frisk. Min røde regnfrakke er ved at synge på sidste vers desværre, så jeg er næsten ligeså våd under frakken, som udenpå når jeg kommer hjem igen.

 

Dagen i dag bliver vistnok ligeså pjasket, men det lysner kan jeg se og fredag bliver det varmere igen. Uanset temperatur og vejr er jeg at finde på min faste siddeplads. Der i hjørnet på altanen, hvor jeg næsten ikke kan være mere fordi tallerkensmækkerstolen nu er så frodig, at jeg har måttet parkere den på skrå, og med de lange stængler dirigeret ud over kanten af altankasserne.  Jojo, meget kan man sige om vejret, men det er perfekt for en altan med tæt beplantning. Bliver det for varmt er det næsten umuligt at holde lusene fra døren, men indtil videre har jeg kunnet styre dem. De bliver skyllet ned eller mast af mine fingre så snart jeg finder dem. Pokker tage mig om de skal ha lov til at æde sig mætte i mine fiine blomster. Niks siger jeg bare..

 

Image00382

Lille kanin har sørget for at alt grønt er fjernet nederst på stolen…  så der står nu på skift forskellige potter med urter eller blomster. Det er svært at se, men rankerne er nu over en meter lange, så de er slynget ind i mellem blomsterne og ud over kanten.

Image00314

Image00280

Fister og jeg er ligeglade med vejret. Vi tænder bare nogle lys, kryber i høet eller den tykke sweater og så nyder vi ellers muligheden for at være ude selvom vi er hjemme.  Og hjemme er også en udsigt fra sofaen der uanset vejr, ligner den man kan se når man er i sommerhus. Åhh jeg nyder det igen, og håber at jeg aldrig behøver flytte herfra.

Image00154

Image00159

Allerbedst er udsigten nu, hvor jeg endeligt har fået pudset vinduerne :-)

12 kommentarer:

 1. Dejligt at du er tilbage, Henriette:-)
  knus
  Merete

  SvarSlet
 2. Tak Merete, jeg hygger mig igen med det, og ja.. det er skønt at være her igen.

  Dejlig dag til dig. :))

  SvarSlet
 3. Sikke en flot altan, du har, jeg kan godt forstå, du (og kaninen) nyder den

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg er søreme også lykkelig for den, og tænker lidt hvad jeg skal gøre når det bliver vinter hihi..

   Slet
 4. Sådan skal en altan være!
  Og det er da bare en nuser kanin. Den må være det perfekte kæledyr til en altan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og ja jeg mener jo også at man skal bruge de kvm man har, om så det er stort eller småt :-)

   Kaninen er det helt rigtige dyr for mig har jeg nu fundet ud af. Han er så herlig :)

   Slet
 5. Du har en dejlig altan og udsigt- det er utroligt som det at se på noget grønt og noget himmel igennem vinduerne (rene eller ej... dårlig samvittighed kom lige her!) kan være godt for øjnene og sjælen- vi boede på et tidspunkt til leje i et 80'er hus med stort udhæng og meget gulnet træ indvendigt- og det var altså skidt for mit humør- nu er vi meget heldige at have store(kolde :-) vinduer og noget vildtvoksende buskads uden for dem- og selv vi har konkluderet at stedet er for stort og kræver for meget arbejde så er det lyset og det grønne jeg vil forsøge at finde det næste sted vi skal bo. Men huha det betyder bare så meget at man føler sig tilpas i sin rede:-) Hav en god dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ellen Katrine og tak for dit besøg :-) Det lyder rigtigt spændende med dine flytteplaner og ja.. så betyder omgivelserne en masse.

   I lige måde og på gensyn
   :)

   Slet
 6. Elsker billederne fra dig og din altan - og den lille kanin. Nu vil vi altså bare have noget varme - heldigvis ser det ud til at det bliver bedre i weekenden.
  Klem og god uge til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne. Har lige smidt flere kaninbilleder på og ja ved gud altså.. må vi så få lidt sommer. :))

   I lige måde og mange knus

   Slet
 7. Det er nu noget af de bedre grå udsigter..... Det garn ser dejligt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi.. det er fra Weller og jeg kan godt anbefale det. Uhh det er blødt og lækkert :)

   Mere info følger inden længe for jeg er jo voldsomt bagud på strikkefronten..

   Kh og sov godt.

   Slet