05 juli 2012

Her skulle have været et billede af..

 

 

… lidt strik.

 

 

Men nu er jeg godt plantet, og parat til min aften foran tv’et. I sengen. Med strik. Computer. Og kaffe. Og briller. Og kanin OG faktisk lettere træt, så kameraet jeg glemte i stuen, gider jeg bare ikke hente lige nu. Et SD-kort er en genial opfindelse når bare man husker at tage det med sig hen til computeren..

 

I stedet kan jeg da altid lige smide endnu et altanbillede på. Har snart en fornemmelse af, at I er ved at have set nok derude fra hihi. Men det er jo derfra min verden går, og blomsterne ja, de vokser og vokser.

 

IMG_9096

 

Henover sommeren har tv-Charlie lige et aftenprogram, der passer mig. Krimisommer…  Fra kl 21 og frem er jeg klar til Fornyet mistanke, Frost og derefter Tavse vidner.  Jeg har set dem alle flere gange, men det passer bare så godt til mit eget tempo, og så elsker jeg jo bare engelske krimier. Skulle jeg alligevel kede mig lidt, så har jeg min lydbog parat som backup hihi.

 

Faktisk.. jeg havde nær glemt,at DR2 sender Sagen genåbnet, hvilket kan gøre mig helt fortvivlet for så skal jeg jo til at vælge mellem favoritter. Uha sikke noget.

2 kommentarer:

  1. Det er da hygge der vil noget. Sjovt nok ser jeg osse krimisommer på Charlie. Har osse set dem, men de er nu gode. Passer fint når der skal strikkes og slappes af om aftenen. God weekend. (-:

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja hygge, DET er jeg god til hihi :-) Og charlies programmer er nemlig gode til at nørkle ved, foruden at jeg måske er ved at være i den aldersgruppe som de henvender sig til! hmm...

      Slet