06 juli 2012

Advarsel.. Ny epidemi spreder sig med hastige skridt i bloglands strikkesamfund

 

 

 

Jeg fik aldrig strikket hverken Camomillen eller Folkloren, ejheller har jeg forsøgt mig med Pine eller Mini, Topstykket ligger stadigt og venter, men til gengæld blev jeg ramt af et par baktusser med godt resultat.

 

Nu må jeg lægge mig igen. Denne gang fordi en lille vestredrejet sag har sat sig fast. Jeg når nok, hvad jeg ellers har gang i, så alt er sat på hold en tid, indtil jeg er færdig med denne:

 

IMG_9154

Det er selvfølgelig Leftien, som man kan se breder sig med hastige pinde her i den virtuelle verden. Den ER også både smuk og fuld af muligheder, forholdsvis let at kaste sig i lag med og med hurtige fremskridt.

 

 

Image00437

Den kom som kaldet fordi jeg, da jeg strikkede sjalet i sidste uge, i første omgang forsøgte mig med noget vendestrik i forskellige farver. Det ville ikke helt som jeg, men tænk sig.. ind fra højre kommer Leftie, med både striber, vendestrik og retmasker i banevis. Det må være kismet er jeg sikker på. Og indtil nu er den præcist så smuk som jeg drømte om, i jordfarvet marino og striber i alpakka. Jeg strikker med pind nr 3, for det gør simpelthen for ondt at gå længere ned, i mine fingre.

 

 

IMG_9156

 

IMG_9153

Man kan se at jeg har forsøgt at strikke trådenderne med, og at på nær eet sted er det lykkedes fint..  Jeg gider ikke lave det om, det må være min lille detalje, og så bliver jeg vel bedre til det med alle de striber jeg har i udsigt hihi. 

 

Vil du se flere og super gode versioner så klik ind på    Ravelry

16 kommentarer:

 1. har også puttet den på pindene... hvordan strikker du tråden med så det ikke ses?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov!! du har ingen billeder endnu ;) Det går altså ikke.. Knus

   Slet
  2. nej- undskyld... syntes at det var for lidt at starte med at vise 2 blade....

   Slet
  3. Hihi, ja ok.. det kan jeg så godt forstå :-)))

   Slet
 2. Glemte at sige at du har valgt nogle lækre farver- og p3 gør vel ikke noget- det ser da fint ud..og lækkert blødt..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ellen. Jeg strikker den løse tråd med så jeg de første fire fem masker i farveskiftet har to tråde. Den er så tynd at det ikke ses, men tråden jeg har tilbage når farveskiftet er færdigt kan jeg ikke hitte ud af at strikke med, uden at man kan se det, så der må jeg have synålen frem desværre. Forklarer jeg det ok?? :-)

   Jeg må da lige over se hvilke farver du har valgt :-) Der er jo så mange muligheder. Og blødt ja.. det er dødlækkert :)

   Slet
 3. Jeg er helt klart næste på bølgen, jeg har lige præcis det rette garn liggende (fik det i fødselsdagsgave, og har kun ventet på det rette projekt).
  Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

  SvarSlet
  Svar
  1. HA! så fik jeg smittet dig. Herligt og også super skønt at du lige gik og manglede en Leftie :)) God fornøjelse Fru Krage

   Slet
 4. Hvor flot..jeg har også købt mønster, men som sædvanlig fatter jeg ikke en bønne :-( håber der kommer een forbi der kan/ vil hjælpe.
  Hilsen den optimistiske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg måtte også lige ha lidt syn for sagen, i form af Pernille der viste mig hvordan med bladenes vendinger,for jeg har lært vendestrik på en anden måde, men efter nogle forsøg så fes den ind hihi.. Hvor bor du i landet??

   Slet
 5. jeg vil spørge dig om opskriften findes på dansk, det ser spændende ud:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sonja. Ikke mig bekendt, men det er da muligt at der sidder en blogger derude, som har oversat den. På Ravelry er den ihvertfald ikke oversat. Endnu..

   God weekend :-)

   Slet
  2. tak, ja så må jeg holde øje;)

   Slet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  4. Ja det er bare så flot det sjal, men jeg er desværre også nødt til at vente med at strikke det, til der kommer en opskrift på dansk.
   Er ikke så gode venner med det engelske.

   Så jeg håber helt klart at der er en som kan oversætte det for mig, og jeg er villig til at betale for det.

   Slet
 6. Der må være en måde vi lidt tungnemme kommer med på bølgen, feks betale for en oversættelse, men lige hvordan?
  Er der mon nogen der har en ide?
  Hilsen den stadig positive.

  SvarSlet