17 juli 2012

Jeg har taget en tung beslutning, men jeg er ok

 

 

 

 

IMG_9147

 

 

 

Jeg er lige lidt tavs, men jeg er ok. Jeg er trist, men ok. Jeg er træt, men ok. Jeg er ikke i tvivl og derfor ok. Jeg har taget et svært valg, og ryster endnu, men jeg er ok. Fordi jeg ved, det er det eneste rigtige at gøre. Fordi jeg må lytte til mig selv. OG af respekt for den bedste, og mest tålmodige mand i min verden.

 

 

Jeg har sat ham fri.

 

 

Vi er begge kede af det, men indser at det er vejen at gå. Dårlig timing, og mit behov for mere ensomhed end realistisk og acceptabelt i et forhold,gør, at jeg har erkendt at jeg ikke magter at være kæreste længere. Desværre. For manden jeg slipper ud i gaderne er den bedste i verden. Og han fortjener at få så meget mere end jeg kan give.

 

 

 

Jeg holder lige vejret her et par dage, og så vender jeg besindet tilbage igen.

8 kommentarer:

 1. Kære Henriette
  Kærlighed gør ondt; men godt du lytter til dig selv..
  God Tirsdag Aften / RikkeBo

  SvarSlet
 2. Hej Henry.
  Jamen det lyder altså ikke godt, du har jo netop brug for et andet menneske at være tæt på. Kan I ikke bare nøjes med at holde en lille "ferie" fra hinanden i en uges tid? Og så se om ikke du har fået det bedre? Han lyder som en der er værd at samle på. Og de hænger ikke på træerne.

  SvarSlet
 3. Jeg siger fuldstændig som Jannie.
  Tag en "kæresteferie" og se så an......

  SvarSlet
 4. Det er jeg da ked af, at læse... men holder nok lidt med de to foregående, Jannie og Den gamle krage... hvis HAN virkelig er sådan er forstående mand, og du helt seriøst mener, at han er den bedste i verden... hvorfor så slippe ham fri? Tror du ikke, at du skal tænke lidt over det? Selvom jeg er sikker på, at du nok har tænkt og tænkt i rigtig lang tid. Men sådanne skønne mænd hænger jo ikke ligefrem på træerne ;-)

  Rigtig meget held og lykke til dig...

  SvarSlet
 5. Det gør mig ondt, Henriette.

  Kram fra Reke

  SvarSlet
 6. Tag en snak med din mave.

  Kys & Kram <3

  SvarSlet
 7. Puh ha!! Det gør ONDT! Håber det bedste for jer. Kram. (-:

  SvarSlet
 8. Stort kram og håber du er ok :o)

  SvarSlet