06 juli 2012

Nu er jeg jo dybest set dyreven, men…

 

 

 

 

IMG_9148

 

Siden klokken to-tre i eftermiddags har her været en infernalsk larm i hele nabolaget fra oven. Jeg aner ikke hvorfor lige nu eller lige i dag eller, hvorfor lige på dette tidspunkt, men en hær af hættemåger og skader er fuldstændigt vanvittige her.

 

De skriger endnu og jeg må ærligt indrømme, at har nogen en større eller mindre luftbøsse de vil låne mig, så skal jeg faneme skyde hele bundtet ned.

 

Jeg vil ha min stilhed vil jeg. Især nu hvor klokken er 22 og der burde være faldet ro over land. ØV

 

 

 

De her sad så stille og roligt i den silende regn i morges. Dem kan jeg godt lide. Det er deres sorthovede fætre og kusiner jeg lige nu er godt træt af  ;-)

IMG_9144IMG_9145IMG_9147

4 kommentarer:

 1. *tsk-tsk-tsk*...det kan ikke være hættemåger. Hættemåger har pli og ynde. Håber der er ro i lejren nu. Godnat.

  SvarSlet
 2. Fantastisk flotte billeder af mågerne.
  Jeg tænker at de slås om teritoriet.

  De hvide måger på taget er med garanti de samme som boede der sidste år og året før og igen og igen.Indtil de ikke kan mere

  Jeg tænker osse at måger kan blive meget gamle.

  Jeg kender til flere af dem omkring mig de er.måske mere end 12 år og de husker fantastisk godt hvis du har lagt mad et bestemt sted når de så kommer igen næste år og ser om der måske skulle være noget der hvor du sidst lagde noget og der intet ligger, kan det ske den banker på din rude og spørger om du har noget mad.De har hver deres sted, ve de måger der går ind på deres teritorier osse krager specielt når de har unger.

  De leder derfor osse efter mad omkring juni juli august måned på grund af ungerne.De er osse kræsne folk tror de æder hva som helst det gør de ikke.Men Brød og tunfisketørfoder der lige har fået lidt vand kan de godt lide, de fugle på min side og mit skrald bliver ladt i fred og ungerne får deres mad.

  De hakker i skraldeposer for at se om der skulle være noget spiseligt er der ikke det selvom der kan ligge et stykke stor kage eller andet ligger det der og flyder ud over alt uden at de har spist noget af det.

  Det er til deres unger de foretrækker nok hvis de kunne at tage ud at fiske,Og de skriger uanset om du gør det ene eller det andet så det er nok osse for at makere sig med deres stemmer som ikke det kønneste nogen nogensinde har hørt.

  Men jo højere de kan og jo længere de kan blive ved osse mens de flyver må tænkes at være den stærkeste og beholder sin position måske det er sådan noget du lytter til.Kampen om næste års plads skal være på plads.

  Når de fisker har jeg hørt bruger de osse stemmen så fiskene bliver frustret når mågens høje hvin går ind over dem og haps sådan fisker de.

  En aften min datter og jeg gik en tur sagde min datter se og jeg vendte mig og kiggede og wow jeg har aldrig set det før længere væk på himlen var alle mågerne samlet altså mens de fløj op og ned, det lignde som var det inde i et kæmpe usynligt rør så perfekt så det ud hele vejen op til himlen og ned til jorden fløj de inde i denne cylinderform.Måske de kurtiserede det så fantastisk smukt ud og de kunne ikke høres.


  Så hvis du spørger mig om jeg vil bo ved siden af unge der kan lide at feste og gi den max gas larmer om natten eller et hvilket tidspunkt der gør at søvn får du ikke.For der er dømt fest for alle, men man er ikke inviteret.

  Jeg vil langt hellere høre på mågerne, mennesket er osse det dyr der æder alle andre dyr ud af huset så vi må skabe beskyttelse til truede dyrearter . Hilsen fra Helle
  Meget smukke billeder du har taget syntes jeg :)

  SvarSlet
 3. Kære Helle.

  Hvor er jeg glad for at en forklaring, for jeg forstod jo intet den aften :) Jeg er enig i at hellere fugle end larmende mennesker, og jeg elsker faktisk fugle, kunne bare slet ikke forstå hvad det gik ud på. Du har sikkert ret, for der var unger i blandt, så det har handlet om teritorrier :)

  Jeg er imponeret over at du har fundet frem til mit indlæg og at du har gidet sætte dig ned for at skrive en forklaring til mig. Det er jeg meget glad for og jeg håber da at du vil besøge mig igen en anden dag:)

  Mange hilsener fra
  Henriette

  SvarSlet
 4. Jeg kan lide dyr og jeg forsøger at forstå hvad der foregår når der sker det ene og det andet.Så tak fordi du osse gad læse det. jeg ledte efter noget med dyr :)og så så jeg din side.Jeg bor selv i fredericia.Og da jeg læste din profil bagefter tænkte jeg, en som har det lidt som jeg:)
  Hilsen Helle

  SvarSlet