20 august 2012

Det begyndte med en trekant, som blev til en firkant.. nå nej

 

 

 

 

I Januar gik jeg lystigt igang med nummer to forsøg på et sjal i vendestrik. Det kulørte gik jo meget godt, men der var lige et par ting jeg kunne gøre bedre, så jeg slog op. I Kauni igen, men i et ganske særligt nøgle, som jeg hverken før eller siden er stødt på af samme slags. Ved ikke om det er et af den slags nøgler der nærmest er en fejl i sortimentet, men faktum er at tråden er tykkere og garnet sååååå meget blødere end ellers. Nå, men først en trekant.

Og så bare for sjov og fordi jeg ku, kom der et par små ekstra trekanter på.

Dernæst gik det derudaf med først den ene side og så den anden. Frem og tilbage og vende og frem og tilbage og vende, vende vende vende og igen og så en gang mere. Det er nu interessant som man kan forme sine strikkerier alene ved at vende.

Så gik der en jævn tid med det, og en dag var trekanten så meget formet at jeg ved at strikke spidserne sammen tjulahopsasa.. havde en ponchoting. Som tænkt så gjort. Og jeg strikkede videre. Nu rundt og rundt og også her lidt venderi. Frem og tilbage og rundt igen gik det. Lige indtil jeg bare ikke gad mere. Det var begyndt at blive forår og jeg fik hæklefeber i stedet for. Ind i mellem har jeg så taget en runde og nu er ponchoen endeligt færdig. Ender er hæftet. Det er vasket og strukket og nu mangler ku to strikkede snore med kvaster i enderne. De skal hænge foran. Og resultatet??

 

Ja det er da vist blevet helt ok:

IMG_0415IMG_0417IMG_0420IMG_0422IMG_0426

Bare for sjov har jeg lukket hullerne foran med små stumper af turkis uld. Gad ikke sy sammen og syntes en masse knapper ville være liiige i overkanten. Så det blev uldtotter i stedet for.

IMG_0407

 

Sådan kan det gå, og sådan går det nærmest altid med mine projekter. De begynder et sted og ender et andet. Mystisk!

6 kommentarer:

 1. Super smuk poncho :-) Godt med egne ideer , ikk ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Birthe :-)) Det er lidt sjovt, helt sikkert.

   Slet
 2. den er blevet flot! og ser også ud som et super spændende strikketöj. kunne du fristes til at tage et par fotos også bagfra, bare så man kan få en bedre idé om konstruktionen. går nemlig selv rundt og pröver at fantasere mig frem til en poncho-ting af en slags.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Frida. Jooo det kunne jeg da sagtens. Jeg gør det i morgen, for lige nu er jeg helt splattet ud hihi :-))

   Jeg vender frygteligt tilbage med mere poncho ..

   Slet
 3. Hey, den er da vist blevet bedre end bare god. Den ser rigtig lækker ud.
  Det er altså skønt med ideer, der får lov at leve deres eget liv :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det hjalp gevaldigt da jeg fik den skyllet op og spændt op. Men sådan går det jo meget ofte hihi :-)) Det glæder mig at du kan lide den. Profff som du er ;)

   Knuuus

   Slet