18 september 2012

Tre et halvt år senere, eller HURRAAA jeg har rundet de 200

 

 

 

 

 

200 faste læsere. Det er KÆMPE for mig. Jeg ved godt at det handler om så meget andet når man blogger, antal besøgende, antal kommentarer, egenlyst til at skrive osv. Nu er det bare sådan at jeg, som jeg nu er indrettet og ofte har fortalt om, er en følsom og ( alt for ) tænksom sjæl. Derfor spekulerer jeg på de dumme dage alt for meget på, hvad det lige er der gør at jeg har haft så svært ved at få mængden af besøgende der gerne vil returnere til at vokse. Måske det er fordi jeg ikke giver gaver i bytte. Måske jeg er for speciel. Eller gør mig for lidt i gørdetselv anvisninger. Hvorfor andres læserskarer vokser i hundredevis og jeg kun med et par stykker i ryk ved jeg ikke, men jeg ved at jeg tænker alt for meget over det til tider, og jeg ved også at jeg blev MEGA glad da jeg ku sige goddag til læser nummer 200.

 

 

Huj hej og gad vide hvor lang tid det tager for de næste 100 til at melde sig hihi.

 

 

Hver en læser er vigtig for mig, og hver en kommentar betyder mere end man skulle tro, så jeg takker og skriver videre ;)

 

 

 

 

IMG_1099

10 kommentarer:

 1. Tillykke Henriette, du har fortjent hver og en af dine mange faste læsere
  Kh Inge

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor dejligt at du skriver Inge :))) Tak for det og rigtig dejlig dag. Troede du var forsvundet herfra faktisk.

   Knus

   Slet
 2. Tillykke tillykke ... skriv endelig videre - får bare ikke altid lige lagt en kommentar ... det er da ikke gaver det kommer an på ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Merethe. Jeg har ihvertfald det princip at jeg ikke vil lave giveaways med betingelser sååå.... :)

   Mange knus :)

   Slet
 3. Kære Henriette! Du har flere end 200 faste læsere - og jeg er en af dem. Jeg følger dig via blogloving, men det kan du jo ikke se. Skriv endelig videre. Jeg synes, du er en sej kvinde og jeg vil helt sikkert fortsat følge dig. Knus fra Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Heidi. Tak fordi du skriver, men hvad er blogloving???? Jeg bliver så glad for at høre fra mine læsere, så det her betyder meget.

   Mange knus
   Henriete :)

   Slet
  2. Blogloving.com "holder styr på" de blogs, jeg følger fast. På startsiden kan jeg se, hvilke af mine favoritblogs der er nyheder på - og Iøvrigt også organisere dem i grupper og meget andet. Meget nemt at gå til.

   Jeg har ikke prøvet at abonnere på blogs på anden måde, så jeg har dog ikke noget at sammenligne med ;)

   Knus

   Slet
 4. Tillykke med populariteten :)

  Du skriver jo en fin blog, så jeg kan godt forstå, at folk har lyst til at følge med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Reke. Mange knus til dig og din pelsede venner :))))

   Slet
 5. Tillykke med det voksende antal. Du har bestemt også en blog, man kan blive klogere af at læse. Jeg er sikker på, at jeg er blevet klogere på mennesker ved at læse med. Jeg har læst med et godt stykke tid - ganske vist med mellemrum - og du skriver godt.

  Jeg er selv ´ret normal´, når jeg skal sige det selv. Men hvem har ikke en snert af ´noget´, så jo klogere på det hele, det bliver jeg.

  Mange hilsener Hanne.

  SvarSlet