07 oktober 2012

Det hører man altså ikke ret meget mere

 

 

 

 

 

IMG_1130

Godt nok kan det undre mig at det er på en søndag, og jeg er så verdensfjern at jeg ikke lige kan huske om det er skudår i år, men jooo er det ikke det når der er sommer OL??  Altså jeg taler om hornorkester og sølvbryllupper. Men nej.. på skudår burde dagen da falde på en lørdag, er det ikke sådan?

 

 

Jeg er nemlig blevet vækket her til morgen af musik og sang, hvilket må siges at være en sjældenhed. Faktisk mindes jeg ikke at have oplevet det siden jeg boede i Lyngby for mange år siden. Om det er fordi vi nu har nået en generation, som nærmest bare ikke når at være gift i 25 år, eller om det fordi man bare ikke bruger hornorkester mere, kan jeg ikke lige gennemskue, men jeg syntes altså det er dødherligt. Så tak for vækningen til hvem det nu er der har sørget for det, OG hurra for det par som har holdt ud så længe :)

 

 

 

I dag mere end nogensinde er det da hornmusik værd ..   ( og så er det også en bekræftelse af, at der dog stadig bor andre danskere end mig i dette område.. sikken en lettelse.)

 

 

 

 

PS:  Der er da ret friskt i vejret her til morgen er det ik?   Brrr

4 kommentarer:

 1. Ja nu bor jeg så langt ude på landet, så skulle det ske for mine naboer er der så langt til dem at jeg ikke kan høre det alligevel :) men ja du har ret der er langt imellem at ægteskabet når de 25 år. Vi nåede de 25 år i sommer men efter mit ønske valgt vi horn og trut fra, det er ikke lige mig.

  SvarSlet
 2. Bruger man kun hornmusik ved 25 år?
  Min fortidskalender siger at de så er blevet gift på en onsdag en gang i 1987. Skulle det være et guldbryllup så var det en søndag i oktober 1962.

  Vejret lige nu er skønt og sikkert også koldt, men den skal da nydes, for med alt det vand der kom først på ugen og som jeg har set på næste uges vejrudsigt, så er det nu, inden vi skal være huleboer :0)
  Dejlig søndag til dig Henriette og knus

  SvarSlet
 3. Det er pisse koldt her til morgen !!!! SUKKK.. gider det ikke.. Men ja.. det er jo den vej det går........

  Og du har helt ret.. Det er ikke ret tit mere man bliver vækket af hornmusik...

  Tror egentlig ikke at det er gået af mode.. Måske er det et tegn på de skiftende familie mønstre, som der efterhånden er...

  Tror faktisk at ret mange vælger at blive skilt i .. en moden alder, simpelthen fordi de ikke vil spilde deres liv på ikke at være lykkelige.. Kender da en hel del som er blevet skilt efter 20 - 23 år.......

  Og så.. er der også en del der har valgt at vælge fam fra.. SÅ der ikke er nogen til at fejre for... og af.. osv.......

  Her er det mindst 4 år siden vi har hørt trut trut... Men det sker stadig jævnligt i Høje Gladsaxe hvor jeg arbejde...

  Nå.. men selvom det er koldt i dag.. så er solen da fremme :-)

  Ønsker dig en dejlig søndag

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. Det er et GULDbryluup du har hørt (endnu mere sjældent) - de falder ofte på lørdage :o) Sølvbryllupper falder på tirsdage eller onsdage alt efter hvor mange skudår der er imellem. Ja, altså hvis man er gift på en lørdag selvfølgelig ;o)
  Mit sølvbryllup til næste år er på en tirsdag :o)
  Sanne

  SvarSlet