21 oktober 2012

Milde dage i oktober

 

 

Fister er helt klart den der hopper højest over de milde dage vi har haft. Ikke at jeg ikke sætter pris på dem, men den lille fyr.. han har nydt dem. Fordi vores dør har været åben hele dagen lang, og det giver mindelser om de gode dage i sommer. Og fordi han så har kunnet snue i timevis derude. Og ikke mindst fordi hans spæneture har været længere hihi.

 

IMG_1856

 

IMG_1858

 

IMG_1864

 

 

Jeg selv har på min egen stille måde ladet dagene komme og gå. Har ikke været ude og gå, men jeg har da drukket et par kopper kaffe på altanen. Det er godt nok for tiden. I går kom først Rene forbi og senere var det Josefine, som hilste på. Derfor kan jeg heldigvis fortælle ,at jeg har det noget bedre end i sidste uge. Hovedet har jeg under behandling og kræfterne bliver sparet op.

 

 

RO er mantraet lige nu. Jeg trivedes med det, og om lidt kommer en fremmed dame, og henter det jeg har doneret af strik og garn til “Varm en hjemløs projektet” . 

IMG_1837

Det har jeg det også godt med.

1 kommentar:

  1. Hvor er det rart for Fister, at han kan nyde livet på altanen. Lad os håbe på flere gode milde efterårsdage til ham... (og til os) :-)

    SvarSlet