02 december 2012

Adventshygge i mit nye liv, som ikke er så nyt mere.. :-)

 

 

 

Sidste år var jeg kreativ med adventsdekorationen, og egentlig var meningen at jeg så i år ville være traditionel. Traditionel fordi det er temaet for mig i øjeblikket. Jeg tænker meget over dem. Traditionerne. Dem som var, og dem som jeg gerne ville lave i fremtiden. Det har bare ikke rigtigt været muligt, at opfinde traditioner for mig selv med det omskiftelige liv der har været. Jeg tænker at det vel aldrig bliver for sent, men årets adventskrans bliver så ikke een af dem.  Jooo, jeg har en dekoration, men helt efter bogen er den ikke. Måske næste år..

IMG_2167

IMG_2153

 

Apropo tradition.. Nu har jeg nydt en kop kaffe med en hjemmebagt bolle til. Jeg har været ude, jeg har pyntet lidt mere op, jeg har hældt dessertsovsen på glas, og nu er det så tid til hvile på sofaen. Den tradition er for længst indført her :-)

 

IMG_2150

To store glas blev det til, og de står nu og trækker smag ude på altanen. Uhmmm

4 kommentarer:

 1. Det lyder da som om, du hygger dig. Det håber jeg. Tjah, det har jeg også gjort, tænkt over traditioner.

  Som jeg ser det, bliver der holdt krampagtigt fast i nogen kun for traditionens skyld, ikke fordi det altid er hyggeligt (helt personligt tænkt altså). Så er det jo bedre bare at gøre, hvad der er hyggeligt, end bare holde fast. Men Guderne skal vide, det kan være svært, at bryde ud, når man helst ikke vil såre folk.

  Så jeg holder fast i det, jeg synes, og så må det være sådan. Der er ingen der har lovet, det skal være let, og det er det så heller ikke altid.... Kram til dig med tak for den søde hilsen på FB.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godaften :) Der er så sandt så sandt. Der skal være mening med galskaben. Jeg selv savner nok mest selve det at være en familie, som spiser sammen. Jeg savner IKKE ægteskabet jeg var i. Det at have små børn som giver det meste af julen mening, men IKKE livet som småbørnsmor. En underlig selvmodsigelse egentlig hihi.

   Knus og fortsat god aften :))

   Slet
 2. Traditioner kan være gode eller noget skidt, tag det du kan bruge og glem resten..Fin adventskrans, den behøver jo ikke at være tradiotionel..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i, og det at have en dekoration er jo også en tradition i sig selv :)

   Tak for din hilsen
   kh Henriette :)

   Slet