13 december 2012

Et brev med sug-i-maven effekt

 

 

 

 

IMG_2251

Jeg er slem til at glemme at tømme min postkasse. Vi lever i moderne tider, hvor man ikke længere får sin post smidt ind af brevkassen, og det betyder at jeg simpelthen glemmer, at der kunne ligge noget og vente på mig. Nå, men i går lidt over middag, syntes jeg nok at jeg kunne overse en lille gåtur igen, og vanen tro tømmer jeg kassen på væggen nede ved indgangen, så jeg på vejen lige kan få strittet bunken af midtugereklamer ud i den dertil indrettede container.

 

Så langt så godt ..

 

Jeg går min tur. Ned til mosen, op ad en af sidevejene og videre ud til Frederikssundsvej. Til højre og tilbage igen. På vejen runder jeg Netto, Føtex og apoteket, inden jeg igen vender snuden hjemad. En tur på omkring halvanden time, og da jeg er hjemme igen er jeg både tilfreds og sulten, så jeg skynder mig at fiske mine småkøb op fra rullemarie, inden jeg smider mig under tæppet i sofaen.

 

Så langt så godt …

 

 

IMG_2424

Det bliver sen eftermiddag og aften. Timerne er behagelige, og jeg hygger mig med mine varme kastanjer til en god film, inden jeg ender under dynen lidt over midnat.  Strikketøjet har jeg ikke motioneret, ej heller har jeg fået skrevet de julekort jeg har tænkt mig, på sofabordet ligger også en lille bunke med de lokalaviser og lidt post, som fandt nåde for mit blik tidligere på dagen. Det hele får være tænker jeg og går i seng.

 

Så langt så godt ….

 

Tidlig morgen er jeg oppe igen. Omkring fem timer har jeg kunnet sove i nat, så jeg er nærmest frisk da jeg igen er på plads under tæppet i sofaen, bevæbnet med min morgenkaffe, den bærbare og Fister som småsovende vagtkanin. Jeg rækker ud efter bunken på bordet. En lokalavis ligger øverst, så en reklame fra Føtex og en fra Rødovre Centrum. Så er der et brev til den forrige beboer!  og et julekort fra min søde moster :-)  og en regning :-(  og en folder med det kommende års priser på porto fra Post Danmark. Nederst i bunken ligger et brev. Til mig. Et brev som giver mig sug i maven, og som jeg slet ikke var forberedt på at modtage allerede, og inden jeg overhovedet har nået at sluge den første slurk af min kaffe.  Brevet er fra skifteretten.. 

 

Pyhh det er sgu lidt af en gyser at få den slags breve. Jeg har forberedt mig på ventetid og på at skulle være tålmodig som aldrig før. Jeg har også forberedt mig på ( efter nærlæsning af div vejledninger), at man i første omgang skal igennem nåleøjet, som afgører OM man overhovedet kan accepteres som ansøger. Jeg ruster mig og åbner kuverten. Læser. OG kan glæde mig over at jeg er indkaldt til et første møde midt i januar. Phew’’

 

Så langt SÅ GODT  …..   :-)))))))))))

14 kommentarer:

 1. Jamen se - det er jo et lille skridt i den rigtige retning. Og nu ved du at der ikke sker en fis inden da, så nu kan du bare nyde resten af julen.
  Og endnu en gåtur - det ender jo med at du begynder at løbe......
  Fortsat god dag
  Hilen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle. Det er lige præcis også min tanke. Hihi. Men at løbe, uha det lyder næsten lidt for effektivt. :-))

   I lige måde og rigtig god weekend
   Henriette :)

   Slet
 2. Der kan du se, det skal nok gå. Superglad på dine vegne. Tillykke med det. Nu skal jeg ud og igang med dagens dont. Hav en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Deborah, jeg er også vældigt glad for at jeg nu kan slappe af indtil d. 14 januar. :)

   Håber du nåede det du gerne ville i går.
   Knus Henriette

   Slet
 3. Det var godt... Tillykke med det :)

  SvarSlet
 4. Hvor var det godt at du fik sendt ansøgningen afsted- og nu er processen igang- mødedato og det hele! :-) Fedt! og skønne katanjer du viser der- minder mig om da jeg var au pair i Schweiz...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen Kathrine :) Jeg er vild med kastanjer, så du skulle tage og give dig selv en portion til weekenden.

   Knus :)

   Slet
 5. Hvor er det dejligt for dig - stort tillykke med første step :))
  Det kan nok være at du fremover skal holde øje med snailposten!
  Knus og tillykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten, og ja jeg må hellere oppe mig lidt hihi :-)

   Rigtig god weekend
   knus :)

   Slet
 6. Hurra!

  (har en god fornemmelse i maven:)

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Uh jeg håber dine fornemmelser holder.

   Slet
 7. Tillykke med brevet - og husk at få en bisidder med.
  Kastanierne ser bare gode ud. Gør det noget, jeg lige snupper et par stykker?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og det skal jeg nok :)

   Du skal være så velkommen, de var nemlig rigtigt flotte og smagte dejligt.
   Knus :)

   Slet