23 december 2012

Hmm hvordan gør en klog??

 

 

Jeg har sgu lidt problemer nu. I dag er det steg flæskesteg/ smut mandler/ kog risengrød dag. Ikke nogen større opgave skulle man mene, men jeg har det bare skidt. Ondt i ryggen, hovedpine og den overvældende træthed giver mig allemest lyst til at gå under dynen og lade som om det er midt i marts.

 

Jeg beklager.

 

Her har julestemningen desværre hårde vilkår, og når jeg tænker på at stuen ligner ragnarok og jeg har gaver der endnu ikke er pakket ind, når jeg ved at her skal støvsuges inden Josefine kommer, og at der mangler rent på sengene, ja så overvældes jeg lige for en stund. Pokkers også.

 

Jeg må gribe det an efter prioritet:

 

Sæt steg i ovn

- Pause

Kog grød

- Pause

Smut mandler

- Pause

Si fond som jeg kogte ind i går

- Pause

 

 

Er der så mere af dagen tilbage, ja så er det gavernes tur.

 

Håber jeg når det hele.

 

sno_ani08sno_ani08sno_ani08sno_ani08

6 kommentarer:

 1. Henriette, kan de børn ikke hjælpe dig, når de kommer? De kan da lægge rent på sengene. I kan vel også hjælpes ad med maden. Og så tag den tid det tager.
  Men jeg håber at I får en god jul, lige meget hvormeget I når at får lavet.

  SvarSlet
 2. det bliver nu jul uanset om maden er færdig til et vist klokkeslæt. og ellers så bruger jeg et triks når jeg bare SKAL få noget lavet og slet ikke gider. jeg indstiller stopwatch på mobilen til 15 minutter, så knokler jeg som en gal det kvarter, og så har jeg lov at tage pause. og det er faktisk utroligt hvor meget man når på kun 15 minutter ad gangen. jeg tager 15 min arbejde og 15 minutters pause, men du ku jo tage 3o min pause imellem. faktisk plejer der hos mig at gå helt sport i det med at forsöge at nå så meget muligt på den korte tid.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. God Jul til dig på trods. Også her har stemningen trange kår. Her ser dog nogenlunde hæderligt ud, men også her hovedpine og konstant svimmelhed, som bestemt ikke er befordrende for noget som helst. Alle mine gaver er heldigvis afleveret. Men ret beset, har jeg heller ikke mange, jeg skulle have styr på. Tror kun der er et at gøre, netop som du skriver stille og roligt en ting ad gangen. Og husk at glæde dig over det, du når! Og så ønsker jeg lige Godt Nytår også, nu jeg er her.

  SvarSlet
 4. Også god jul her fra, I skal nok få det hyggeligt, når I er samlet. Kunne Rasmus ikke komme et par timer før din datter, så kan han klare støvsugningen? Pas på dig selv.

  Husk, lige at læse din mail, jeg har sendt en til dig ang. vores ´skaf-en-bisidder´-projekt. Men nu holder jeg en lille jule-off-line periode - få dage - så vi skrives ved. Ha´ det godt.

  Hilsen Hanne.

  SvarSlet
 5. Glædelig jul kære Henriette.
  Også en glædelig jul til dine kære unger og din søde kanin.
  Håber du når det hele uden julestress og ønsker for dig at du får en super hyggelig og dejlig juleaften uden rotter på loftet :-)
  De bedste julehilsner fra
  Helle i Odense

  SvarSlet
 6. Kære Henriette,

  Man skal sætte mindre krav til sig selv!
  Der er det der er, du når det du når. Det er samværet der skal være i højsædet og ikke alt omkring. Er sengetøjet ikke skiftet, så er det det. Selvølgelig skal der støvsuges, når Josefine kommer, men meget af det andet kan vente. Lad mandelsmutningen og flæskestegsstegningen være et fælles projekt. Det er hyggeligt og dine børn skal jo lære det under alle omstændingheder, så de kan holde jul for dig, med tiden.
  Jeg har f.eks opgivet at nå at få et juletræ, hvilket ikke er så smart, når man har en 6-årig, vi fik først lavet lidt konfekt i går aftes. Det plejer vi ikke, men Frøkenen ville så gerne. Her er næsten ikke pyntet op,
  har ikke haft overskud til det og ingen andre tager et initiativ...
  Sådan bliver det bare her og så håber jeg, at jeg har bedre overdkud næste år.

  Håber du alligevel har nået, det du har sat dig for og kan nyde denne aften i din lejlighed.
  Glædelig jul og knus fra mig ♥ ♥ ♥

  SvarSlet