02 december 2012

Julekalender d. 2 december 2012

 

 

 

 

2 december

I dag er det 1. søndag i advent. Det betyder endnu en dag, hvor der måske er en ledig halv time til lidt julefred og julenørkleri. Lågen i dag er for både unge og gamle med et stort julehjerte.

 

En lille gammel tegnefilm kan I se her, og så kunne I jo samtidigt snuppe kurven med garnrester og knapkassen i farten ..

 

Først er der filmen:

 

Og så er det tid til lidt krims krams til kalendergaver, værtindegaver eller raflegaver. Klik på billederne for at komme hen til “sehvordanIgør” siderne ..

(alle billeder er lånt fra de pågældende sider)

edit5

bookmarks 005

Det var to gratis ideer til bogmærker, men jeg syntes også lige I skal se de næste to slags bogmærker, som man selv kan lave. Det kræver enten, at man alene ved at se på billedet, kan komponere sit eget mønster, eller at man køber et mønster som iøvrigt ikke koster mange håndører. Under alle omstændigheder kunne søndag eftermiddag jo gå med advenstkrans, familie OG fremstilling af de små hjemmelave bogmærker.

Jeg syntes det er så fin en lille ting, og det tager ikke mange halve timer at strikke. Sidste bogmærke er af den humoristiske og helt vidunderlige slags. En bogmærke som jeg selv MÅ have en hel hær af :

Opskriften er at finde på Ravelry.

 

Til sidst et link med mange flere bogmærker, skulle I været interesserede :) God fornøjelse.

2 kommentarer:

 1. Godmorgen og glædelig første søndag i advent.

  Har du kigget ud? Har du set sneen? Bliver du glad?
  Det håber jeg. Her ligger omkring otte centimeter, jeg kan ikke forestille mig andet, end der også er hos dig :)

  Jeg vil videre, endnu en markedsdag kalder :)

  SvarSlet
 2. Godmorrrgeeeen og jaaaaa :) Det er så dejligt og jeg nyder det helt sikkert. Jeg ønsker jer en god og sikker køretur til Roskilde i dag. OG et godt salg.

  Knuuuuuus

  SvarSlet