01 december 2012

Overspringstanke, overspringshandling og overspringsdag

 

 

 

Alle tre begreber er noget jeg har en doktorgrad i.

 

 

Overspringstanker er jo noget med, at jeg har svært ved at holde koncentrationen, og derfor ofte får tanker, som får mig til at udskyde det jeg burde forholde mig til.

Overspringshandlinger er ganske velkendt hos de fleste vil jeg tro, og er den der grumme gerning, som er så meget sjovere eller interessant, end det man burde ta sig til.

Overspringsdage ved jeg ikke om er så udbredt, men jeg har dem. Ikke frivilligt og absolut ikke fordi jeg hellere vil springe dage over, end at være i dem. Overspringsdage er en ganske særlig disiplin, og de er en kombination af flere ting.

 

Man tager …

 

- En periode med ringe eller slet ingen søvn

- En beslutning om at i nat VIL man sove

- Så indtager man en Truxal, som ikke er et produkt man har for vane at bruge

- Næste morgen vågner man med en mellemslem migræne. Dette er et meget vigtigt element og bør absolut ikke glemmes..

- Til sidt vender man sig om på den anden side, efter at man har indtaget en passende dosis smertestillende og SÅ..

 

- Vågner man sidst på eftermiddagen efter mørkets frembrud, og opdager at man har mistet det meste af en dag, OG mange timers dagslys.

 

Overspring kan være mægtige, men når jeg mister en hel dag, så bliver jeg altså noget underlig til mode. Sådan lidt en “ud af kroppen” oplevelse, som får mig til at sidde helt forvirret og glippe med øjnene. Jeg hader dem. Og jeg skriver dem, for der har været nogle stykker i år. I går var sådan en dag.

 

Den kom og gik uden, at jeg oplevede meget af den, men i dag satser jeg på at indhente lidt af det tabte. Jeg skal med sikkerhed ud, for jeg har post der skal sendes. Lidt frost vil jeg også gerne mærke i kroppen, og så kan det være at jeg også køber mig et kalenderlys og en krans til advent. Måske. Jeg har endnu ikke besluttet mig, og jeg tænker at det nok bliver jul alligevel.

 

384628_10150606936178054_1264105648_n

Ingen kommentarer:

Send en kommentar