24 februar 2013

Bøgerne bortgives - først til mølle, OG.. en interessant ung havemand

 

 

 

IMG_3165  IMG_3166

Sagen er klar, og kun er jeg ked af ikke selv, at have tænkt tanken. Godtnok mangler jeg midler, men jeg har fået SÅ meget af mine venner fra blogland, at her er en oplagt mulighed for mig, for at give noget tilbage.

 

Først til mølle gælder, eneste betingelse er at I selv er friske på at komme her og afhente. Klik ind med en kommentar, hvis I gider og har lyst, og så tager jeg den derfra.

*************

 

( billedet er lånt herfra:http://enydmyghave.blogspot.dk/)

 

Netop mit skriv om bøgerne i går, gav en ( ny?? ) læser lyst til at komme med et forslag. Denne læser er ikke en jeg selv har besøgt hidtil, da jeg slet ikke har været klar over at han har en blog, men jeg tror nok lige jeg vil kigge forbi i fremtiden. Kun en knægt er han :-) , men man skal nok ikke lade sig narre..

 

Mathias Emil har sin egen nystartede haveblog, og jeg synes at han er værd at anbefale simpelthen fordi han har skønne billeder at kigge på, han er entusiastisk omkring det han brænder for, OG så er han altså ikke helt ueffen til det der med at skrive. Kun 19 år.. ak ja, bliver han ved så får han et laaaangt og vidunderligt haveliv. Om han så også har en fremtid, hvor han kan leve af sin interesse skal blive interessant at følge med i.

 

Selv bruger jeg en del tid på, at pinne ideer til min kommende bolig medsamt haven selvfølgelig. Jeg læser om huse og deres vedligehold, jeg læser om kuldebroer, tegn på fugt, sne på taget, rensning af tagrender, isede fortorve, græsplæners pleje, haveplanlægning og meget meget mere. Alt er interessant, noget er nyt, og det meste handler bare om at jeg vil være så godt forberedt, som overhovedet muligt.

 

Alt dette og alligevel så ryster jeg på hånden, hver gang jeg skal til at trykke godkend på min opsigelse af lejemålet her. Jeg har stadig et par dage at tage af, men GUD hvor er jeg bange for at noget skal gå galt, og jeg stå uden tag over hovedet igen. Så nytter det ihvertfald ikke en skid, at jeg nu ved hvordan jeg renser tagrender vel.. ;-)

5 kommentarer:

 1. Det er ingen skam at have brug for andre til at se hvor rigdommen og overfloden er i ens liv. Det er jo en tanke der kan blive temmelig fjern gennem en gældssanerings-proces, hvor man nødvendigvis fokuserer på hvor stakkels man er. Også selv om de faktisk endte med at konkludere at du er alt for RIG!
  Det er en tanke der er værd at holde fast i, også selv om den i første omgang ikke kan betale en købmandsregning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tante :) Du beskriver det helt præcist.

   Slet
 2. Hej Henriette, jeg vil rigtig gerne aftage din amy butler mid-west modern. Jeg vil alstå gerne give noget for den eller et byt måske - står du ikke og mangler noget til din nye bolig?
  Kh Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise :-)

   Jo det gør jeg, men det er jo større ting såå... hihi. Går ikke ud fra at bogen er SÅ meget værd trods alt HA! Men jeg samler ind til maling og det er nok det jeg mangler aller mest, så send mig en mail, så finder vi ud af noget :)

   Knus og tak
   Henriette

   Slet
 3. Kære Henriette,
  Mange tak for den fine omtale. Det gør mig virkelig glad - godt at du synes om min ydmyge blog. Held og lykke med flytningen i øvrigt! Jeg sender dig alle mine bedste tanker.
  Knus Mathias

  SvarSlet