08 februar 2013

Blød fredag og strik er dagens overskrift

 

 

 

 

Jeg har ikke sovet i nat, så indtil jeg endeligt kan falde om i min seng, står den på meget blød lyd og strik til mig, og dermed også til jer:

 

 

Jeg har forelsket mig i den her:

(billede er lånt fra Ravelry)

image

Jeg gik i gang i aftes og måtte lige pille op en enkelt gang, fordi jeg overså en lille teknisk og ret smart detalje.

IMG_2883

Nu går det strygende, og jeg kan kun være en smule bekymret over om jeg har Noro nok til både paneler og ærmer. Garnet har jeg fået foræret af en gavmild, og smadder sød læser i december, og med den bløde luksus er det vigtigt at det bliver brugt godt. Nu får jeg se, er der ikke nok kan jeg altid strikke front og ryg, og så må ærmerne vente til. Det er det smarte ved den her nemlig så. Man strikker flere små dele og samler hele herligheden til sidst med strikkemasker. HEP! det er da nemt.

IMG_2879

IMG_2880

Pind 4.5 gør det let og luftigt, men jeg håber at det samler sig lidt. Opskriften går kun til str mindre end jeg bruger, så jeg gør også panelerne bredere. Og det er årsagen til at jeg måske kommer til at mangle. Måske jeg burde vente, men det er bare så lækkert et stykke strik, at det kan jeg bare ikke.

 

10 kommentarer:

 1. Den er godt nok også smart. Håber du har garn nok. Vil lige sige, at jeg synes det er så flot som du har rejst dig efter det nederlag, du fik til den gældssanerings samtale.Håber du finder et lille hyggelig sted hvor du kan hygge dig med grønt omkring dig. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Dorthe, tak for din støtte. Det er blandt andet pga alle jer læsere at jeg finder motivation til at fortsætte generelt :) Jeg skal nok finde noget, det er jeg sikker på.

   Mange knus
   Henriette :))

   Slet
 2. Smukke striber, til en smuk kvinde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihhh altså Muffi. Det var godt nok pæne ord. Tak min ven :)

   Slet
 3. Hold nu op hvor er den lækker - altså i virkelig lækker. det er nettop i sådan stunder jeg er SÅ træt af at jeg bare ikke er god til det med garn. :-(

  Glæder mig meget til at se din færdig og så bliver jeg altså nød til at høre hvor du har købt opskriften henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære, den er såmænd fra Ravelry. Lige her:

   http://www.ravelry.com/patterns/library/tinks-racing-stripes-sweater

   Jeg kan så lige tilføje at den er ekstra rap fordi den er grøn foran og pink bagpå. Totalt forår, og.. jeg er også sikker på at den ville klæde dig endnu bedre end mig. Du har sådan en lækker figur at den faktisk ville være perfekt. Jeg selv orker nok ikke at strikke to af slagsen, men du må da få en blogger til at lave en til dig. Det er jeg overbevist om at der er en som gerne vil :)

   Iøvrigt skulle du nu tage at gribe garnet og bare øve dig i det små. Jeg mener da at jeg har læst at du har strikket nogle ting ik?

   Mange knus og tak :)

   Slet
 4. Tak for linket søde ven. :-) Jeg har måske en veninde som jeg kan overtale tiæ at strikke til mig og ikke kun til Hennes familie. :-) Nu får vi at se.

  Det der med figuren, så vidt jeg husker er du altså osse ret så lækker såååå.... Glæder mig virkelig til at se den. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Får jeg lov at leje det lille sted jeg drømmer om, ja så er der bare ikke langt for mig at køre til fyn og det kan jeg godt love at jeg er glad for. Så kan jeg jo komme og gå sammen med dig. Nemlig så.

   Du må bestikke veninden med god vin eller chokolade Catarina ;)

   Slet
 5. Håber, du når i mål, for det er godt nok en lækker trøje :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg, men ikke lige nu desværre. Jeg kommer til at mangle ca to nøgler, men jeg har ikke opgivet. Den ER nemlig bare skøn :)

   Kh til dig :)

   Slet