01 februar 2013

“Heaven” bliver bare bedre og bedre jo mere man “besøger” den..

 

 

 

Jeg elsker Depeche Mode. Har været grebet og påvirket siden jeg var ganske ung. De er en del af mit følelsesliv. En del af min udvikling. Stor har fortvivlelsen været over, at jeg ikke har kunnet magte at se dem live de senere år, for jeg har trofast været på plads når de har spillet både her og i London, i mere end 17 år.

 

Jaja, vi bliver alle ældre og ligeså gør bandet, selvom jeg nok må sige at Dave Gahan faktisk bare bliver smukkere og bedre, som tiden går. Jeg er fan ja, og jeg har givet fanden i mig selv og mine elendigheder. Jeg har taget mine forholdsregler, og forsøgt at forudse alle mulige forhindringer. Jeg missede et andet band i 2011, som jeg er meget meget glad for ( Foo Fighters ), men denne gang SKAL det faneme være.

 

Jeg har givet mig en billet til deres koncert her i DK til sommer. Helt alene vil jeg tage afsted. Sætte mig på Nedre C, række 12 i Parken. Der mellem 40.000 ( ca ) fremmede og højrystede medfans, vil jeg suge til mig og bare give los. Jeg vil lytte, synge med, tude og danse. Simpelthen fordi jeg trænger til det. Jeg vil mindes og jeg vil glædes. Og jeg vil begynde her:

 

8 kommentarer:

 1. Helene, du er og bliver en klog kvinde.
  Tillykke med billetten og med beslutningen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Klog og klog... men tak alligevel hihi. Det SKAL bare lykkedes :)

   Slet
 2. Måske vi ses, jeg vil nemlig være at finde selv samme sted. Jeg har spinket og sparet og skrabet sammen til en billet. Trods min forholdsvis unge alder er jeg ligeså pjattet med Depeche Mode som du. Hurra for os og vores selvforkælelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. EIII hvor fedt. Det skal vi da bare. Om ikke andet så for lige at hilse på hinanden. Jeg har også sparet og ofret for at kunne være med. Og jeg glæder mig sådan.

   Knus :)

   Slet
 3. Ej en fantastisk gave til dig. Nyd at du kan glæde dig over du skal af sted.
  KH
  Pi@

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia. Det gør jeg helt sikkert. Det lover jeg :)

   Slet
 4. God gave du der har givet dig selv :)
  Jeg " følger " selv ham jeg har været vild med siden 4 kl.....ja og er det så stadig :) Donnny Osmond som jeg ser 1 til 2 gange om året. Alle de minder som alle de gamle sange indeholder, det er så skønt.

  SvarSlet
 5. Åhh jeg kan også huske Osmond.. Jeg var såå vild med ham i samme alder hihi. Plakater og hvad har vi, på alle væggene.

  Var slet ikke klar over at han stadigt gav koncerter? Hvor ser du ham henne??

  God aften og tak for din hilsen Hanne :)

  SvarSlet