07 februar 2013

I dag reagerer jeg lige lidt

 

 

 

 

Torsdag er jeg vågnet med hovedpine og fuldstændigt udmattet, MEN.. det er sgu ok.

 

Hovedpinene kan jeg bare ikke helt greje. Jeg fik ondt omkring ægløsning og var lettet over at se en sammenhæng, men jeg har faktisk haft ondt dagligt lige siden. Det er sådan ca tre uger nu. Hver dag er forskellig, men mange dage har det været sådan en underlig smerte som har siddet i kæben, omkring ørene og i panden på mig. Det føles nærmest som om jeg har et eller andet, som ikke vil blive til noget, og så igen her til morgen er jeg vågnet med en seriøs migræne.

 

Ihh hvor jeg dog ikke aner, hvordan jeg skal blive det kvit.

 

Nå, men jeg kan jo håbe på at når jeg får ro på mit liv, er flyttet og økonomien glider bedre, at smerterne vil forsvinde. Det er sgu da det, det gør. NÅ!

 

I dag skulle jeg have været til tandlægen, men jeg magter det bare ikke. Tilgengæld har jeg talt med ham i telefonen, for jeg må jo ikke stifte mere gæld, og en rodbehandling er lig med ..  mere gæld. Skruen uden ende er det, og da jeg foreslog at få hevet tanden ud, for at gøre en ende på det problem, fløj han helt i himlen. DET ku bare slet ikke være rigtigt, at jeg nu også skal ende med at være tandløs. Men what to do??  Jeg får et overslag og søger selvfølgelig tilskud, men jeg har problemet alligevel.

 

Og sådan er der hele tiden noget. At være uden midler er en dyr fornøjelse.

 

Når det er sagt, så har jeg allerede flere steder jeg vil kigge på, ikke mindt takket være JER mine Uundværlige læsere og støtter. Lørdag er planlagt til at være kiggepå dag, så jeg pakker strikketøjet og lader mig fragte til Lolland og Falster for at se på tingene. Det er totalt spændende, og jeg er fyldt med glæde og forventning. Sådan skal det bare være. Når nu det skal være.. hihi.

 

I dag vil jeg passe på mig selv og bare se at få taget opvasken. Af en eller anden grund, er det bare en af de ting, jeg kæmper virkeligt meget med. Det generer mig ikke at vaske op, men jeg har ofte ikke kræfter til det, så jeg drømmer helt ærligt om at få mulighed for, at få mig en lille bordopvaskemaskine. Min vaskemaskine er jo noget af det bedste jeg ejer, og den aflaster min hverdag helt enormt.

 

Og her er så et billede af de drømme jeg har genoplivet:

 

Ud på landet, op på cyklen og masser af frodighed og farver.

17 kommentarer:

 1. Du er en fighter, sådan.... det er flot og jeg håber for dig at du finder et dejligt sted at bo, så du får noget medvind og fred og ro i din tilværelse.
  Mange hilsner fra Anne-Marie i Birkerød.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godmorgen Anne-Marie og mange tak for dit besøg og din hilsen :) Jeg er sikker på at det nok skal lykkedes. På et eller andet tidspunkt hihi.

   Rigtig god fredag
   Henriette

   Slet
 2. Du får lige et link til den lokale avis

  http://folketidende.dk/

  Jeg er spændt på hvad du synes om området. Jeg har spurgt dem jeg kender fra området, så hvis de kender nogen der kender nogen med et hus til udlejning giver de mig besked :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne, tak for linket. Jeg har gemt linket så jeg kan kigge i avisen efter noget. Du er en knag er du, og jeg håber sådan det lykkedes :)

   Mange tusind tak og kæmpe knus til dig
   Henriette :)

   Slet
 3. Hej Henriette.
  Sikke noget skidt med den hovedpine, og så tænderne oveni. Det er ærgerligt, det er så kostbart at få repareret tænderne.
  Håber du får en god tur på lørdag. Så skal solen bare skinne over Lolland. Det er dejligt at bo tæt ved vandet, vi kan altid gå eller cykle en tur på diget.

  God bedring hilsen Kaja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kaja. Tak for det, og jeg må væbne mig med tålmodighed. Turen er rykket til søndag og jeg er jo ikke god til at vente såå..

   Rigtig god fredag
   Henriette :)

   Slet
 4. Jeg kan ikke forstå det med gældssaneringen. Måske du skulle prøve Luksusfælden (jeg ville også nødigt, men ingen skam at prøve at gøre noget i det mindste og det kan da ikke blive værre).

  Drømmen om livet på landet, skal du selvfølgelig prøve, hvis du gerne vil. Jeg havde den selv, og udlevede den og er glad for jeg prøvede. Når det er sagt, er jeg også superglad for at være her igen, når alt nu er som det er. Der er mange ting i det, og er der noget, du vil spørge om, er du velkommen. Jeg boede jo trods alt dernede i 9 år. Men jeg kan sagtens forstå dit valg med hensyn til Nysted - der er SKØNT.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Deborah. Luksusfælden kommer ikke til at ske, selvom det lyder fristende. Ovenikøbet har jeg gået i skole med herren i de nye afsnit, MEN jeg har en eksmand som jeg på ingen måde ønsker skal kunne se mig på tv. Han er IKKE en rar eks..

   Lige nu er mit valg det rette for mig, og hvad fremtiden så ellers bringer er jo aldrig til at vide. Jeg forsøgte jo at prøve din bank, men fik afslag. Ender jeg dernede prøver jeg igen, denne gang med et print af bestemmelsen om at ingen bank må afvise en nemkonto til en kunde.

   Mange tak for din hilsen og jeg skal nok spørge dig hvis jeg er i tvivl om noget.
   Knus Henriette :)

   PS: god fredag og jeg håber altså at du har det bedre end sidst jeg "så" dig på FB.

   Slet
  2. Tak skal du have. Jeg har det en smule bedre i forhold til svimmelheden, øresusen (hylen) har jeg stadig :-( Knus D

   Slet
 5. Du er den sejeste jeg kender.

  Ikke flere ord nu, en hård tid på job. Men man kan jo blive helt glad for job (og penge!), når man læser dine skriblerier.

  Hilsen Hanne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hanne. DU er nu også en knag :) og ja.. job og penge er en gave i disse tider.

   Knus Henriette

   Slet
 6. Hej Henriette

  Bare lige et kort hilsen...og ja, ved godt du er mest hooked på Lolland :D

  Link til StevnsBladet http://stevnsbladet.dk/

  Der er udlejningsejendomme (godt nok ikke så mange) hver uge lige efter husannoncerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ester, jeg har gemt linket og vil tjekke den fra nu af. Lolland er bare billigst, men jeg ville enormt gerne bo på Stevns, eller andre af de skønne egne vi har ved kysterne.

   Tak for det og rigtig god fredag
   Kh Henriette :)

   Slet
 7. Kan læse, at der er flere der skriver om luksusfælden... det er måske godt nok - men - jeg har ladet mig fortælle, at for at de overhovedet vil "røre de medsendte papirer" skriver man under på forskellige klausuler (til deres fordel). Jeg vil bare sige, at jeg ikke turde kaste mig ud i det, uden at have en økonomi-person ved siden af mig. Og har jeg vedkommende, kan jeg lige så godt bruge ham/hende på anden vis.
  Hvis du læser lidt tilbage i tiden, så vil du læse flere historier om personer/familier der har været med i luksusfælden, og det er bestemt ikke alle der har været tilfredse med "hjælpen"...

  Tandlæger er bare dyre - de par gange hvor jeg har haft tårnhøje regninger, har jeg fået et overslag, og dernæst har jeg altid med min tandlæges accept, fået lov at afdrage regningen. Min tandlæge ser sådan på det, at selvfølgelig skal vi hjælpes, og selvfølgelig vil han gerne have sine penge. Så derfor vil han hellere fra start lave en afdragsordning, end slet ikke se sine penge, eller bøvle i lang tid, inden han ser nogen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten.

   Du har helt ret, og det kommer ikke på tale da jeg har en eksmand som IKKE er særligt behagelig. Han kunne give en masse problemer hvis jeg pludselig optrådte på tv. Indtil videre er jeg jo en møgluder... Og det er seks et halvt år siden vi blev skilt! såååå..

   Mange tak for input og dejlig fredag
   Henriette :))

   Slet
 8. Jeg synes squ også det er helt okey med hovedpine i dag :)

  God tur lørdag, det lyder spændende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille :) Det er lige rykket til søndag, men ja det er dødspændende. Pyhh

   Knus og dejlig fredag til diiiiig :)

   Slet