06 februar 2013

Jeg er helt i ro med min beslutning og nu skal der så handles

 

 

 

I forbindelse med sådan en beslutning, skal en masse ting sættes igang og chekkes efter. Listen over to do bliver lavet, og indtil nu er nogle vigtige ting sat på plads.

 

 

Jeg vil til Lolland/Falster.

Jeg ku enormt godt tænke mig at bo i Nysted.

Jeg håber på en husleje der hedder 3000 + A/C

Jeg har talt med Lolland kommune, og får nu tilsendt info og skema til ansøgning om boligstøtte.

Jeg beholder af samme årsag min bil, og mine forældre kan være i baghånden, skulle jeg i fremtiden få brug for lidt tilskud til vedligeholdelse, så den holder mange år endnu.

Jeg har talt med Skifteretten igen, og de har bekræftet at min situation er at betragte som “ særlig”, og at jeg derfor IKKE vil blive holdt op på at jeg måske må låne til indskud i kommunen, da det handler om at skaffe penge for at kunne nedbringe gæld.

Jeg har talt med ungerne som sagt.

Allerhelst vil jeg leje mig et lille hus eller rækkehus.

 

 

Sidst men ikke mindst, vil jeg i denne uge få ringet til de to ( eneste ) kreditorer som jeg har måttet droppe at afdrage til ( ikea og briller). Jeg vil forsøge at få dem til at acceptere mit forslag om at droppe foged og hvad har vi, og i stedet lade mig genoptage afbetaling, så snart jeg er flyttet. Det skader jo ikke at prøve en forhandling.

 

 

Og ja.. det er så onsdagens gerninger indtil nu. Pheww..  Eneste jeg får problemer med er, at kontrollere min ræserhjerne, som allerede er 15 skridt længere fremme i forløbet :-)))

IMG_2870

25 kommentarer:

 1. Hej Henriette

  Dejligt du lyder så afklaret :)

  Hvorfor lige Nysted? Er der nogen særlig grund (Udover at Lolland er billig?)

  Da jeg læste til forrige indlæg - hvor du endnu ikke havde skrevet om Lolland, tænkte jeg på at foreslå "mit Udkantsdanmark"; Stevns. Men - jeg ved jo ikke hvad det koster at bo til leje her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ester. Nysted er bare fordi jeg synes der er så dejligt, men det er ikke afgørende. Jeg tænkte faktisk også på dig, fordi du skrev at du boede sydpå, og jeg har tjekket Stevns, men der er ikke så meget endda. Jeg vil dog gerne dertil hvis der dukker noget brugbart op.

   Lolland Falster er valgt som et godt udgangspunkt, fordi ja.. der er billigt og en reel chance for at finde noget.

   Uanset, så glæder jeg mig og tror på at det her vil være det rette at gøre for mig.

   OG OG... så kan jeg ihvertfald snildt besøge dig nemlig så :-)))

   Slet
 2. Kære Henriette
  Det lyder godt, at du vil til Lolland, husk og tjek hvor godt huset er isoleret, ellers kan du bruge formuer på at varme op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, ja det skal jeg nok. Der er jo mange ting at tænke på, så jeg er begyndt at lave cheklister :)

   Tak for tippet og kh :)

   Slet
 3. hej henriette. jeg har ikke selv en bloog men er altid inde og kigge på din, ja du har megen modgang men også gåpå mod til at prøve de foeskellige muligheder, du skal prøve at gå ind på dab.dk der er mange lejligheder derned hvor du vil hen og til rimlige priser,håber at alt vil lykkes for dig.winnie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Winnie. Tusind tak for din hilsen, og for at du giver dig til kende. Det gør mig så glad :)

   Jeg er sikker på at det nok skal lykkedes for mig. Det skal det bare :)

   Slet
 4. Hej Henriette.

  Du har da godt nok meget at kæmpe imod. Jeg håber, det lykkes for dig at finde en bolig på Lolland. Nysted hører under Guldborgsund Kommune, men det er ganske rigtigt en hyggelig by.
  Jeg bor selv i Rødbyhavn, hvor boligselskabet giver den 13. husleje gratis indtil 30. juni, hvis jeg husker ret. Der står mange tomme lejligheder. Jeg ved ikke, hvordan det står til med rækkehuse, de fleste er andelsboliger så.
  Mange hilsner fra Kaja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kaja. Mange tak fordi du også skriver til mig. Det er dejligt at høre fra en som selv bor dernede, og jeg har gang i flere muligheder og boligselskaber. Jeg kigger også ind på det link du har sendt mig, fedt at du tog dig tid til at finde det frem.

   Mange mange tak og kh:-))

   Slet


 5. http://www.dabbolig.dk/default.aspx?site=kongeleddet&func=frontpage.vcard
  Hej Henriette.
  Her er link til Kongeleddet, hvis det skulle være noget. Vi har det dejligt i Rødbyhavn :-)
  Hilsen Kaja

  SvarSlet
 6. Hej Henriette godt at høre du ahr mandsmod til at kaste dit ud mod det nye med oprejst pande. klø på og bed om hjælp når du trænger. herinde er vi mange der godt kan hjælpe med et eller andet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorthe. Hvor er det dejligt at få en hilsen fra dig.Nåede jo slet ikke at få hilst på dig i rødovre i weekenden desværre. Jeg har modet og også viljen, for noget skal der bare gøres. :)

   Jeg får helt sikkert brug for at række ud, så jeg takker for at du minder mig om at det er ok.

   Knus :)

   Slet
 7. Jeg synes du er SEJ som i MEGA-SEJ!!
  Du har virkelig tænk kreativt og fornuftigt, og så ovenpå alt det du har været igennem!! Du har god grund til at give dig selv en ordentlig krammer - og pil så lige skuldervattet ud af trøjen - du kan sagtens selv fylde den ud ;o)
  Varme tanker fra Sanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sanne. Tusind tak, og tjaaa.. jeg kan jo ligeså godt gøre en fest ud af det nødvendige ik.. hihi.

   Mange knus
   Henriette :)

   Slet
 8. Du skulle flytte til Gedser, der er så dejligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kat. Det er helt bestemt også en mulighed. Og tak fordi du bakker mig op :))

   Slet
 9. Lolland - Falster er et dejligt valg, jeg bor selv på Falster ;)

  Det skulle være muligt at finde noget til den husleje, men som en anden skriver, vær opmærksom på isolering osv der har været nogle grimme historier fremme.... men sådan er det vel altid man høre kun det dårlige.

  Jeg vil med glæde ønske dig velkommen her til området :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eiii gør du det??

   Så har jeg jo allerede min første kontakt i mit nye land hihi. Det gør mig virkelig glad, for jeg skal jo til at begynde lidt forfra og så er det godt med et netværk :=

   Uhh jeg skal nok være opmærksom og tænke mig godt om.
   Tak for din hilsen :)

   Slet
 10. Det var da dejligt. Jeg bor selv på Falster og synes det er skønt.
  Jeg har en overgang arbejdet i Nysted, og det er et dejligt sted:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Angel, jeg har faktisk sendt dig en mail i dag ;) Jeg håber nemlig at vi kunne mødes en dag når jeg er flyttet derned.

   Jeg er så glad for at du kiggede forbi, så kæmpe tak for det :)
   Knus

   Slet
 11. Kære Henriette

  det er f...... uhyggeligt :-))

  I morges, på vej til NYSTED, tænkte jeg på dig og at det da var en mulighed at vende storkøbenhavn ryggen og fx tage til ja, netop Nysted......

  Alene beliggenheden med fjorden lige neden for byen flankeret af skov og marker -det kan da ikke blive meget bedre. Kan det?

  mange hilsner Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op ja Lone. Hvor spooky :) Og jeg VIL virkelig gerne bo i Nysted, men lige nu ser det ikke ud til at der er noget som lige passer til mig. Desværre.
   Jeg fik tanken om Nysted første gang allerede dengang Rasmus gik på efterskolen dernede. Han var dog ikke så glad for det og rykkede tilbage til københavn, men jeg gik en tur og kom der et par gange når han skulle hentes eller bringes og jeg faldt for stedet med det samme.

   Hvor er det herligt at vide at jeg har endnu en læser på de kanter, for det betyder jo at jeg ikke er helt alene i verden og at et netværk også er muligt der :))

   Tusind tak for din hilsen Lone.
   Knus

   Slet
  2. Hejsa igen.

   Ja, det er lidt underligt. Jeg bor nu ikke i Nysted, men i Herlev - men kører pt til Nysted et par gange om ugen - og overvejer seriøst at rykke teltpælene op. Men det afhænger af en masse andre ting. Bla en levevej :-)

   Jeg synes, det er en rigtig god ide for dig. Du skal ikke holde dig tilbage med at kontakte ejendomsmæglerne med heblik på at leje. Jeg tror, der er ret mange pragmatikere, som godt kan se fordelen ved at udleje i stedet for at sælge. Og husomsætningen på Falster og Lolland er ikke den største.

   Mvh Lone

   Slet
 12. Hej igen,
  Henriette, prøv at kigge her: http://www.lejebolig.dk/lejebolig/1286282/2-vaerelses-lejlighed-paa-41-m2
  Huslejen er ca. 3000 kr. om måneden og der er have til lejemålet - og i et smukt bindingsværkshus :)
  Det ligger i Bandholm og tæt ved Knuthenborg safaripark.

  SvarSlet
 13. Spændende beslutning du har taget...... Og ja der er dejligt på Lolland og der nede af...

  Håber det lykkes for dig..

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet