04 februar 2013

Jeg blev afvist og kan ikke søge gældssanering..

 

 

 

Jeg er ok. Jeg er træt. Jeg skriver mere detaljeret om det i morgen.  Men for nu vil jeg bare lige fortælle at nej jeg blev ikke godtaget.

 

Jeg er i det store og hele en reel ansøger sagde manden, MEN jeg blev sendt hjem igen, alene fordi en del af min gæld er for ny!

 

Nu hviler jeg på sofaen, tænker tingene igennem og indstiller mig på, at jeg ihvertfald må og skal flytte. Hvordan jeg skal finde penge til indskud aner jeg ikke, men billigere husleje er nødvendig. Om jeg så skal flytte til den yderste kant af danmark, så gør jeg det. Men lige nu hviler jeg. Og terper for mig selv, at en eller anden dag så MÅ også jeg få lov at opleve held og lykke.

 

IMG_2610

10 kommentarer:

 1. Det står simpelthen i konkursloven at man ikke kan give gældssanering hvis gælden er optaget for nylig. Så det har ikke været af ond vilje, manden har afvist ansøgningen, han skal jo følge loven.

  Hilsen en dommerfuldmægtig

  SvarSlet
 2. Øv, havde håbet alt det bedste for dig. Op på hesten igen og afsted og have fat i en sagsbehandler og bede om hjælp.

  Stort knus
  Pi@

  SvarSlet
 3. Kære Henriette.
  Hvor er det ikke en sjov situation at stå i :(

  Nu ved jeg jo ikke, hvor høj din husleje er - eller din indtægt for den sags skyld (rager heller ikke mig) - men er der da slet ingen mulighed for at du kan blive boende?
  Dvs. nogle udgifter du kan skære ned på/fjerne. (Ved ikke om du har bil, men det er jo ikke billigt og KAN undværes, selvom det ikke er det sjoveste at tage med det offentlige, ej heller særlig billigt...men stadig billigere end eget køretøj)

  Det er temmelig dyrt at flytte (og vil måske ovenikøbet give dig endnu mere gæld...?)

  Jeg sender dig de mest positive tanker og håber du finder en løsning.

  Knus


  SvarSlet
 4. Æv og æv og æv.
  Hvor er det bare ærgerligt!

  Jeg har ellers tænkt SÅ meget på dig i dag, og så hjalp det ikke en hujende fis alligevel. L... =smør!

  SvarSlet
 5. Sikke noget Røv!!
  Øv hvor er jeg ked af det på dine vegne.
  Håber snart der sker noget positivt for dig. Du har så meget brug for det!
  Stort varmt knus til dig fra mig!!

  SvarSlet
 6. Det er sejt, når du troede du havde en kurs.
  Men du finder en ny. Og du finder styrken. Den har du meget mere af, end du tror :)
  Knus

  SvarSlet
 7. Godt du lige slapper af... selvom alt er sort lige nu, er jeg sikker på, at der findes en løsning - også for dig... sender positive tanker i din retning...

  SvarSlet
 8. Skide øv bøv, hvor er det bare irriterende. Jeg tænker på...hmmm dine forældre, kan du måske låne nogle penge af dem og få de dyreste lån væk og spare de skide renter. jeg tog mig sammen da vi flyttede i hus og ringede hjem med hatten i hånden. Så vi kunne spare nogle penge og min mor havde faktisk tænkt det samme, men ville have at jeg selv skulle spørge. Dine forældre ved jo at din økonomi er trængt og at du virkelig har prøvet på at klare dig selv, men at det er vildt svært og dine forældre vil dig da det bedste. Det er jo ikke din skyld at du er blevet syg og du prøver og kæmper!!! Kan du søge nogle fonde? Nogen der kan frigive nogle midler, som så kan bruges til at betale nogle lån ud med og selvom bilen er vigtig i dit liv, så kunne du måske overveje at komme af med den og så leje en bil hvis du skal køre længere og undgå de månedlige omkostninger.

  SvarSlet
 9. Øv, men som det nævnes længere oppe så er lovgivningen på dette område ret klar vedr. nystiftet gæld. Jeg vil råde dig til, at søge god rådgivning vedr. din økonomiske situation. Få en til at hjælpe dig med et klart overblik, inden du træffer nogle beslutninger vedr. fremtiden. Jeg ved, at der findes flere gratis økonomiske rådgivninger rundt omkring i landet, tag evt. kontakt til en af dem.
  Jeg hver, at fremtiden giver dig klarhed og vished i forhold til din økonomi.

  SvarSlet
 10. Prøv at klikke på Flinkehus.com. Christian Kjær er den førende ekspert i gældssaneringer i Danmark med en løsnings- (kendelses-) procent på 97,7 - sammenlignet med statistikken å¨28-32 %.i Danmark de 30 år gældssaneringsreglerne har eksisteret.

  SvarSlet