15 marts 2013

Bonderøven, et program med konsekvenser

 

 

 

 

Jojo, den er god nok. Ham dersens bonderøven virker jo ellers harmløs nok ik. På overfladen. Ganske uskyldigt går den ene halve time efter den anden på de danske tv skærme. Haveelskere, naturinteresserede og gørdetselv’ere, sidder klar uge efter uge for at se hvad han ( og fruen ) har gang i på gården, og i jorden. Vi ( jeg..) ser måske ovenikøbet genudsendelserne, der troligt bliver sendt med jævne mellemrum uden at ane, hvilke skjulte farer der lurer i baggrunden.

 

 

Med sin bløde gamle slidte sixpence, den charmerende dialekt, det langsomme tempo og den drengede charme er bonderøven alt andet end harmløs, og der burde være advarsler inden programmerne går i gang, fordi…

 

 

NU VIL JEG HA EN GEDEBUK OG SMÅ KID I MIN NYE HAVE!

 

 

 

Jeg sender ham personligt en klage gør jeg, for enhver ved jo at geder æder alt hvad de kommer i nærheden af, hvilket ikke er et hit i en prydhave. NÅ!

( Billede fundet på Pinterest her )

7 kommentarer:

 1. Ja og de stinker som bare pokker :) Vi slap af med vores geder sidste år og talte netop om dem igår da vi så programmet :)

  SvarSlet
 2. Haha :D Den var god. You got me :o)
  Uhhada en gedebuk?..ja hvorfor ik'? ;-)

  SvarSlet
 3. Geder kan bindes med et nøje afmålt stk reb - så få du dig bare anskaffet dig en sådan. :D
  Men du skal så også ha' et par høns så du kan få lækre æg, og en Maren malkeko til toplækker mælk og ost!
  Geder kan forøvrigt fåes i mohair-udgave der giver det lækreste garn!
  Sæt i gang! :D
  (Det glæder mig forøvrigt helt usigeligt at du har fundet det lille lækre sted - tror virkelig det er det helt rigtige for dig - glæder mig til indlæg og billeder fra dit lille paradis)

  SvarSlet
 4. He-he ingen geder til mig, men selveste Mr. Bonderøv ville jeg ikke sige nej tak til ;-)

  SvarSlet
 5. Det er en dejlig udsendelse og jeger helt forelsket i lille Johan..:-)
  Det må absolut være herligt for børn at vokse op sådan et sted og være med i alt fra de er bitte små.:-)
  Jeg måtte holde en pause fra serien efter en episode hvor Frank tager et lam til sig for at kæle med det ..troede jeg...men han skar halsen over på det istedet..:-(
  Ja det gør man jo når man lever som de gør og er selvforsynede men det kom som et chok og der var mange klager over det bagefter.

  Nu sidder jeg som på nåle for at det skal gentage sig.. desværre.

  Geder er ellers gode til at holde græs og ukrudt nede...måske det var noget for os med en grund på 4000 m2.Her er i hvert fald masser af brændenælder..;-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 6. Jeg lover dig, de lugter også, så det ikke er til at være der :-) - Så undlad du bare gedebukkene! Da jeg i 11-års alderen var på ridelejr, havde de to geder. Bukken var en ondskabsfuld satan, så man løb for livet, når den var i nærheden - ikke at forglemme, at den også heldigvis lugtede så forfærdeligt, at man var advaret i god tid, inden den var for tæt på.

  Bortset fra det, så er vi helt enige. Elsker også at se Bonderøven og er lige ved at rykke mig selv og alt happenguttet op igen og flytte sammen med dig :-) Men det går ikke. Jeg nøjes med at blive dit nye feriebarn.

  SvarSlet
 7. Den eneste tidspunkt en buk lugter er pga brunst og grunden til den kan finde på at jagte en er at den forsvare sin flok (også selvom det ikke er ham der bestemmer, det er der en føreged til) har selv 9 geder, både mohiar, landrace og så en boerbuk.
  Bonderøven gør det godt, han er dygtig nok, men syntes han er gået lidt væk fra sit egentlige mål, med at gøre det hele simpelt...der er, efter min mening, kommet lidt for mange maskiner :-)

  SvarSlet