15 marts 2013

Jeg fik besøg i både onsdag og torsdag af mine unger

 

 

 

 

IMG_3241

Onsdag kom Josefine med den duftende lyserøde, og den stikkende grønne. Blev så glad over at hun fik tanken, og købte blomster til sin gamle mor.

 

IMG_3250

Torsdag gik hun ombord i køkkenet, og skabte den lækreste kødsovs. Jeg siger jer.. hun er efterhånden ret så skarp til det der med smag i en gryderet.  Tilbehøret var pasta fra Irma I ved. Den der italienske pose i blå og gul og som smager sååå godt. Sådan et måltid smager bare endnu bedre når hun har lavet det til mig.

IMG_3252

Ved udsigten til varm mad, ku selv Rasmus lokkes til gangland så tænk sig, vi var samlet om et måltid i aftes. Store sager og virkelig dejligt. Mit hjerte bliver så glad.

IMG_3263

 

 

I dag er det dog fredag, så der er voksne børn over alle bjerge igen. Det gør ikke noget for jeg er glad og fro ( trods bankende hovedpine det meste af dagen ), og i morgen får jeg visit af de første damer, som skal hente bøger. Totalt spændende, og jeg glæder mig til at hilse på endnu flere af “mine” læsere.  Jeg strikker og ser tv. Det er en aften lige efter mit hoved.

1 kommentar:

  1. Det lyder dejligt med børnene på besøg og... uhm... lækker mad, man ikke selv har lavet. Kan dårligt blive meget bedre, vel?! ;-) God lørdag!

    SvarSlet