09 marts 2013

Endnu flere bøger til fri afhentning

 

 

 

De hersens bøger jeg har og, som jeg ikke orker at flytte med endnu engang, dem VIL jeg altså af med. Nu har jeg taget billeder og for at gøre indlægget liiidt kortere, er de samlet i ruder med flere ad gangen.

 

Jeg håber at nogen bor i nærheden, og samtidigt har lyst til lidt nyt læsestof.

 

Krimier, kogebøger, strikkebøger, sybøger, biografier og indretningsbøger i rå mængder ligger bare og venter på nye ejere :-)

 

Kom glad

 

salgsalg1Salg2Salg3Salg4salg6salg7salg8salg9salg10salg11

 

 

Pyhh det var lidt af en omgang, men de står her til jeg flytter og dem, som er tilbage ryger direkte i affaldskontaineren.

18 kommentarer:

 1. Jeg vil gerne "sætte mig" på Marilyn :-) De 4 af dem, der er to jeg allerede ejer. Jeg elsker Marilyn. Har bilen snart igen, så skal jeg nok hente dem. Jeg har Marilyn Among Friends og Norman Mailer.

  SvarSlet
 2. Hehe Deborah... jeg tænkte lige præcis på dig med de her bøger. Da jeg var ung samlede jeg som en gal alt hvad jeg kom i nærheden af om Marilyn, og de her er hvad jeg har tilbage. Der er sorteret i årene der er gået, og nu ryger de sidste. Du sender mig bare et skriv når du er klar. Der er jo stadig et par mdr til at jeg flytter :-)

  Fedt du vil adoptere bøgerne :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare en aftale. Er du sikker på du ikke blive ked af at skille dig af med alle de bøger?? Jeg håber da, du har nogen tilbage. Dejligt du lige tænkte på mig!

   Men også jeg rydder ud i øjeblikket, og man kan ikke blive ved, det ved jeg også. Og hvor ofte får men kigget dem! Men jeg skal gerne adoptere dine Marilyn - hende får jeg aldrig for meget af. Så ved du ihvertfald de kommer til et godt hjem :-)

   Slet
  2. Man kan aldrig spå om fremtiden, men jeg føler ikke det samme for alle bøgerne mere. Jeg er jo udd i boghandel og i mit ægteskab nåede jeg op på mange tusinde styks. Siden har jeg sorteret fra igen og igen, og nu har jeg kun dem tilbage som jeg virkelig nyder og er glad for. Jeg bruger jo lydbøger nu, for ellers kan jeg ikke strikke hihi :-))

   Slet
  3. Nej det gælder om kun at beholde dem, man virkelig føler noget for :-) Jeg lytter også nu, men det er fordi jeg ikke kan holde til i mit hoved at læse.

   Slet
 3. Uh, hvor er jeg (for en eneste gangs skyld) ærgerlig over ikke at bo på Djævleøen (eller bare at være på besøg). På den anden side har jeg vistnok alt for mange bøger i forvejen. Hvor hurtigt smider du ud?
  Jeg kan nemlig muligvis få sønnike til at hjælpe dig af med nogle af dem (eller måske resten?) om små 14 dage, når de skal herover på besøg. Vi har bogbytteordning på arbejde, så det rov kunne let blive populært!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen stablerne står her indtil 1. maj hvor jeg flytter, så I har tid nok til at hente dem. Skriv mig en mail når han kommer forbi,så finder vi ud af det :)

   Skøøønt at der er udsigt til at de kan komme videre i livet :)

   Slet
 4. Ved du hvad, hvis du kan vente så længe som til maj, kan jeg selv komme med automobilen og hente. Tager alligevel lidt jævnligt til Storstaden for at besøge børnebørn og min efterhånden ret gamle mor.
  Jeg giver besked, når jeg har en dag på bedding.
  Og jeg glæder mig!!!!

  SvarSlet
 5. Hej hvis jeg skulle være heldig er jeg interesseret i nogle af de første strikkebøger. Men jeg ved ikke hvor du bor . Hilsen winnie høj høj med dit nye bo

  SvarSlet
 6. Hej hvis jeg skulle være heldig er jeg interesseret i nogle af de første strikkebøger. Men jeg ved ikke hvor du bor . Hilsen winnie høj høj med dit nye bo

  SvarSlet
 7. kære henriette.
  hvor er du bare sej, sådan som du klarer alt. selvom det giver udfordringer, stress, bekymringer, angst, uvished, uro, og lign. MEN du gør det. flot, flot, flot! og det er det som tæller. det giver bare så meget mod at læse. TAK !!!

  hvis ingen andre har ønsket dem, måtte jeg så gerne hente flere: kille enna; design strik; de tre strikbøger i første række; stille stund; home made vintage; stylin; the country home. TAK fordi du giver.

  kan hente i næste uge hvis det altså passer dig.
  kærlig hilsen nicole

  SvarSlet
 8. Hej hvis jeg skulle være heldig er jeg interesseret i nogle af de første strikkebøger. Men jeg ved ikke hvor du bor . Hilsen winnie høj høj med dit nye bo

  SvarSlet
 9. Kunstbøgerne er jeg meget interesseret i :) - 'Det gode selskab', 'Gamle københavnske huse', 'En kunstner i svøb', o.s.v. og også nogle af de kreative bøger, som Nicole ikke har ønsket at få :)- f.eks. 'Pynt med kranse','Patchwork' af Rikke Mørk,'Tekstil med stil','In bloom', 'Vintage', 'Pastabogen',De 2 sybøger ved siden af 'Pynt med kranse'-bogen, 'Knitting Tuscany....', ...andering spirits' med hende, der har en lyserød hue på ;), 'Konfektbogen', og evt. flere, jeg kan se, når jeg kommer.
  Jeg kan hente i næste uge - jeg emailer dig lige, så vi kan aftale nærmere...God weekend!
  Kh Marianne

  SvarSlet
 10. Hej hvis jeg skulle være heldig er jeg interesseret i nogle forskellige bøger , jeg bor i herlev , der er jo ikke langt til
  Brønshøj hilsen winnie

  SvarSlet
 11. Hej Henriette. Jeg er meget interesseret i dine håndarbejds- & indretningsbøger. Jeg vil altså gerne gi' et eller andet for dem.... Hvordan rent praktisk?? Jeg er ret fleksibel! Hilsen Pi

  SvarSlet
 12. Kære alle. Jeg havde en virkelig hård dag søndag, så i dag er jeg helt til rotterne :)

  Så snart jeg har fået kræfterne tilbage, vil jeg sætte mig til tastaturet og skrive til jer, om hvordan bøgerne er blevet fordelt og til hvem.

  Det glæder mig sådan at de nu kan få nye steder at bo. Tusind tak for det allesammen.

  I hører fra mig..
  Knus og dejlig mandag
  Henriette

  SvarSlet
 13. Hej Henriette! Jeg vil meget gerne adoptere dine patchworkbøger. Håber du har det bedre i dag. Kram fra Vibeke. <3

  SvarSlet
 14. Hej Henriette.
  Jeg vil gerne 'arve' den der hedder unika-strik og design-strik - hvis ikke de allerede er lovet væk selvfølgelig. Jeg bor ikke i nærheden, men jeg vil gerne betale for at du sender dem til mig .... jeg kan ikke lige se en mail, kan du skrive den til mig?
  Kh Sanne

  SvarSlet