11 marts 2013

Ok.. jeg er træt, men ikke for træt til at nyde solskinnet

 

 

 

IMG_3185

… snart kan jeg få sat mine frø og knolde i en rigtig have :-) Om det hersker der ingen tvivl. Dog.. jeg er ved at gå i spåner af utålmodighed, fordi jeg allerede nu ville have været i fuld sving med at forspire, men jeg tænker at det vil gøre flytningen endnu mere besværlig, og kan I se det for jer. At jeg må leje en særlig transport til hundredevis af småplanter og dusinvis af knolde?

 

Så jeg holder mig i skindet. Selvom sådan en omgang solskin i marts gør det meget meget svært.

4 kommentarer:

 1. IH altså hvor ser det da godt ud med alt det grønne :-) Nu kan du ikke hurtigt nok komme ud i din have...jeg glæder mig til at følge den...Jeg har selv oprettet en blog og du er velkommen til at kikke ind :-)

  Hilsen Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone. Hvor FEDT at du nu også har mod på at blogge. Jeg vil straks kigge ind og så håber jeg nu også at møde dig når jeg kommer til Lollaaaaaaand :-)

   Knus og pøj pøj med skriverierne.

   Slet
 2. Ser lige det specielle flyttelæs for mig og smiler. Nej, du må nok hellere vente. Jeg har sikkert noget tilovers, som jeg kan sende til dig til den tid. Jeg er selv gået lidt i gang, men venter for det meste til først i april.

  Hilsen Hanne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe Hanne :)) Ja det bliver interessant om jeg kan holde mig i skindet helt til maj, når det handler om at så og spire.


   Jeg vil da meget gerne arve hvad du ikke selv får brugt, så du sender bare :-)
   Tak for det og mange knus
   Henriette

   Slet