11 marts 2013

Til jer der har mailet og kommenteret om bøgerne

 

 

 

IMG_3233

Jeg havde en unødvendigt hård dag i går, så i dag (og sikkert også i morgen..) restituerer jeg. De skriv jeg har modtaget, har sørget for at bøgerne nu kommer til at bo nye steder, og så snart jeg igen kan koncentrere mig, går jeg i gang med at melde tilbage til jer. Jeg skal lige have lavet en liste over, hvem der har sat sig på hvilke bøger først.

 

Om søndagen er der ikke andet at sige end, at jeg trodsede elementernes rasen og min krops protester, forgæves. Hvordan mit humør er efter den tur gider jeg slet ikke tale om, men skidt kan også være godt, for nu er jeg blevet både klogere og også mindet om, at jeg SKAL huske på den erfaring jeg har fået gennem livet.

4 kommentarer:

 1. Forstår ikke helt.....?

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) det ved jeg godt. Jeg glemte bare lige, at jeg kun kan stole på mig selv, hvis noget skal gøres.. At tro på at andre gør det de siger de vil gøre, burde jeg for længst have lært IKKE er smart.

   Pyt nu, jeg kan heldigvis klare mig selv og det glemte jeg lige et øjeblik, hvilket jeg bruger i dag til at rase ud over, og i morgen er jeg klar igen. :)

   Slet
 2. Godt du bruger din fine nyfundne følelse; raseri. Den er tit en god drivkraft,omend en lidt tung makker.

  Vi "ses" igen i morgen:)

  SvarSlet
 3. Jeg tænkte på dig i går, Henriette, da du havde skrevet du skulle en tur til Lolland søndag og det så netop blev kraftigt snevejr i de sydligere egne.
  Er glad for at du kom sikkert hjem igen, for det må have været en udfordring at køre på de veje i det vejr!
  Og jeg - og jeg er sikker på, også alle de andre, som har ønsket at adoptere dine bøger, kan vente på, at du kommer til hægterne igen og har overskud til at lave lister over, hvilke bøger, der går til hvem og hvornår vi kan hente, o.s.v...
  Ha' en dejlig mandag!
  Knus Marianne

  SvarSlet