30 april 2013

En lang måned er slut, og med den slutter også en periode, som jeg med glæde lægger bag mig.

 

 

IMG_0519

Bortset fra den lille græshoppe, som stædigt blev siddende på mit sidespejl hele vejen fra Østerbro til Brønshøj, og er med her kun fordi jeg synes den er smuk, så har jeg bla mistet tre elskede kæledyr i perioden. Det er en sorg, men her har jo også været glæder. Altanen bla.. og gåturene. Min søde underbo som har holdt lidt øje med mig. Mine veninder. Posten som jeg har lært at kende fordi han så mange gange har leveret garn hertil ..   

 

Nu vender jeg blikket sydpå. Og der skal nok også komme et nyt lille pelset væsen til mig en dag. Om så det bliver et marsvin eller en hund eller en hjemløs kat, det må tiden vise. Jeg skal ned og cykle. Og tage tusindvis at ensformige fotos af fugle på himlen. Så mange at I til sidst skriger på nye motiver herfra hihi.

 

Jeg føler mig fredfyldt her til aften, og glad fordi jeg har kysset Josefine på hendes kinder og fortalt hende at jeg elsker hende af hele mit hjerte, selvom jeg nu må langt væk fra hende. Rasmus ser jeg på fredag. Så får han samme omgang.

 

 

Kom maj du søde milde

Den får mig sgu til at tænke på Matador… 

4 kommentarer:

 1. Det er en stor sorg at miste sine dyr så jeg håber at du finder en sød kat der kan holde dig med selskab.
  Jeg har altid været en hundeelsker og vi 6 stks. men for 3 år siden kom en lille skøn kattekilling (vildkat) og flyttet bare ind. Desværre mistet vi hende til landevejen i efteråret. Nu har jeg en hvid kat vi købte hos dyrlægen som skulle have været aflivet. Hun er nu 1½ år gammel og jeg elsker hende..:-)
  Kan slet ikke bære tanken om at miste hende så hun er indekat men kommer ud i sele.
  Man bliver sku så glad for de dyr.....:-)
  En ny Fister kunne det jo også være som du kan lave en indhegning til ude i haven.
  Den er også skøn den allergivenlige hund,men meget dyr.

  Fortsat god flytning.
  Håber at du får all den hjælp du trænger.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Egentlig kan jeg ikke tåle katte, men jeg håber alligevel at en kat kommer forbi og forelsker sig i mig :) Den skal få en masse omsorg og kæl skal den.

   Har også overvejet en kanin i haven ja, men det må jeg virkelig overveje, for får jeg det vil jeg føle at Fiste måtte lade livet forgæves hvis du forstår..

   Mange tak og knus
   Henriette :)

   Slet
 2. Jeg glæder mig så meget til at se tusindvis af ensformige billeder, det eneste jeg ønsker er at du skal blive lykkelig og glad for din nye tilværelse.

  Ønsker dig al mulig held og lykke med flytningen og alt det nye du nu skal i gang med.

  Knus Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh hvor er du dog sød Jane :)

   Mange mange tak og kærlig hilsen
   Henriette

   Slet