23 maj 2013

En rundtur i mit kaotiske køkken

 

 

Jeg har ikke været uden for en dør endnu, i dag. Har det mildest talt ikke særligt godt, så jeg sidder og ser madprogrammer i tv og varmer mig ved brændeovnen. Mit eget køkken er slet slet ikke et sted, der kan laves mad i endnu. Kun en lille tom plads med et spækbrædt er tilgængeligt, der skal males og gøres rent før det bliver som jeg synes det skal være. NÅR der engang er færdigt bliver det dog virkelig fedt, og som noget helt nyt ( for mig ), har jeg et walk in spisekammer/køkkenstash/varelager, som jeg er ved at fylde op. Nu skal jeg virkelig gå efter de gode tilbud, og sørge for at være beredt på dårlige dage og dårligt vejr. Jeg satser også på, at kunne udnytte pladsen derinde til hjemmesylt feks. Var der plads ku der allerede nu stå glas, og flasker med lækkerier af de rarbarber jeg har i haven. Der ku være godt fyldt med pesto af både brændenælder og skvalderkål, men igen.. der er jeg slet ikke nået til endnu.

 

Her kommer en rundvisning:

 

IMG_3730IMG_3731IMG_3732IMG_3733IMG_3734IMG_3735IMG_3736IMG_3737

IMG_3728

 

Huset har  mange underlige og ikke særligt praktisk indretninger, blandt andet skal man igennem køkkenet for at komme på toilettet!  Omvendt er det dødpraktisk med det ekstra rum til lager..

16 kommentarer:

 1. Ja jeg kan godt se at der er noget at tage fat på, men du har ret det skal nok blive godt, når du bliver færdig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har jo heldigvis god tid, minder jeg mig selv om :))

   Slet
 2. Minsandten Henriette - der er lang vej endnu, men ... du når i mål og kommer videre. Og det bliver hyggeligt.
  Jeg har fulgt din blog i ca. ½ år. Dit skriveri emmer af vid, klogskab og humor, også når det ikke er sjovt. Never ever give up!
  Kirsten S.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten og mange mange tak, fordi du giver dig til kende. Jeg bliver så glad når jeg hører fra "nye" og ukendte læsere :)

   Tak fordi du kan lide at følge med. Jeg når selvfølgelig i mål. Er bare lidt utålmodig.

   Kh
   Henriette

   Slet
 3. Et spisekammer guld værk og dit køkkenbliver superfint når du fårgjort rent og sat på plads..:-)
  Gamle huse er jo tit bygget til og udvidet, derfor kan der være mange sjove rom.

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gælder bestemt også i mit hus Lisbeth hihi. Det er både charmen og ulempen kan man sige :)

   Håber at du har haft en dejlig dag og tak for din hilsen
   Knus Henriette

   Slet
 4. Jeg synes jeg aner konturerne af et rigtig lækkert køkken med god plads.. Og hattehylden er kommet op :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den nemlig. Den skal jo lige ned igen et smut når jeg skal male, men nu er hullerne lavet :) Det skal nok blive så fint så fint :)

   Slet
 5. Upraktisk eller ej så ser det da hyggeligt ud ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Merete. Det er det helt bestemt også :))

   Slet
 6. Hej! Det ser da vældig hyggeligt ud -& stort! Så kan du lave god mad i det fine sollys! Jeg er da misundelig -på den gode måde. Det ku' være lidt sjovt, (& gavne min nysgerrighed) hvis du lavede en plantegning over hus & måske have -blot en primitiv en, så ku' vi følge lidt med i de visuelle tanker, når du fortæller om dit fine nye hjem på landet blandt dyr, natur & ingen forurening. Lucky you! ;-) Glade tanker fra Pi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pi :-))

   Uha en plantegning.. jeg vil da gerne prøve. Når jeg altså lige får inspiration til det, for det er jeg ikke så god til. Mine tanker er stadig uenige med sig selv hihi, og jeg er ikke helt sikker på hvad der skal stå hvor endnu, men .. det kommer.

   mange tak og glade tak fra mig ;)

   Slet
 7. Er sikker på køkkenet bliver supergodt og er da helt vildt misundelig på dit spisekammer... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ret vild med at jeg har det Ester :) Mange knus og på forhåbentlig snart " vi ses"..

   Slet
 8. Det bliver da et dejligt køkken, når du får styr på det! Jeg kender godt det med at skulle igennem køkkenet for at komme på toilettet - det skal man også hos mine svigerforældre, der også bor på landet. Og så er det da en helt utrolig nabo, du har. Hende kan jeg godt forstå, du sætter pris på - hvor må det være skønt at bliver trakteret på lækkerbidder og endda mad, når man selv er "poorly"... :-) Rigtig god bedring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mia. Min nabo er bare en knag og de selvom hun selv har sit at tænke på. Jeg er både glad og taknemmelig over at hun er min nabo :)

   Slet