21 maj 2013

En snegl på vejen..

 

 

IMG_3777

 

Det er sneglevejr hernede for tiden, og de langsomme væsener sætter dagsordenen for tempoet. Selvom jeg ikke selv har været aktiv i pinsen, er jeg møghamrende træt selvfølgelig, så i dag sidder jeg her. Udenfor på min lille stol og skriver, beskuer og lytter til fuglepip og kvidder, der er så mangfoldig af det er en hel koncert.

 

Andet bliver det ikke til i dag.

 

Nå, jo.. jeg magter nok lige at strikke og så skal der vaskes bare en lille smule op. Det er min altoverskyggende møllesten om halsen..  opvasken. Så jeg er på udkig efter en løsning. En bordopvaskemaskine feks. Køkkenet er indrettet på en måde så her ikke lige er mulighed for en almindelig en af slagsen, men jeg har heller ikke brug for mere sååå

 

Jeg har forresten også billeder liggende så I kan få en rundvisning, og når jeg får samlet mig sammen til det, så lægger jeg dem på til jer, og da vejret de næste dage kalder på indendørssysler, mon ikke så jeg får det gjort?  Jeg tror det :-)

 

IMG_3799

Jeg holder heste i baghaven..

12 kommentarer:

 1. Husk at tage den tid det tager - og dejligt med kagebagende naboer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jeg nok Pernille :)

   Slet
 2. Hvor ser det ud til at være et skønt sted. Jeg glæder mig til en rundvisning.

  Knus og god slow-tirsdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det er det bare også. Jeg håber bestemt at du kigger med indefor når jeg får postet billederne Marianne :)

   God aften til dig

   Slet
 3. Jeg glæder mig til at kigge indenfor :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er velkommen Kirsten :))

   Slet
 4. Heste er en skøn udsigt.
  Og forhåbentlig er du ved at være lidt frisk igen. Det var dejligt at læse at du har fundet en sød læge.

  SvarSlet
  Svar
  1. De går lige ovre bag ved min baghave. Det er helt utroligt dejligt at opleve :)

   Knus

   Slet
 5. Ja det er landlivets "glæder" snegle (dræbersnegle der spiser alle ens blomster).
  Vi har også heste i baghaven, naboens heste..:-)
  Og fasaner, agerhøns..osv.:-)
  Det smukkeste lige nu er at være omgivet at de skønne gule rapsmarker til alle sider..:-)

  Fortsat god bedring fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Dræbersnegle har jeg syv ni tretten ikke mødt endnu, men en million andre små arter. Og nå ja forresten.. de gule marker er bestemt en fornøjelse også :))

   Tak og god aften Lisbeth :)

   Slet
 6. Da jeg var ung, og yngre. hadede jeg også at vaske op, og i mange år havde jeg opvaskemaskine. Men her på mine gamle dage, hvor jeg bor i et lillebitte hus med lille køkken er der ikke plads. Og så pludselig en dag gik det op for mig, at jeg faktisk godt kan lide at vaske op, også når her har været mange gæster. Så står jeg og kigger ud af vinduernet til to sider og glæder mig over alt det grønne derude i min skovhave og over dyrene. I går stod min rådyrhind såmænd lige uden for vinduet og lod to nyfødte kid die. Formentlig har hun født dem ude i 'Sletten' i min baghave i forgårs lige som hendes mor og moror og ... og ... også fødte deres kid derude. Til andre tider får jeg øje på egern og fugle .... og tankerne flyder bare af sted.

  Måske skulle du bare fortælle digselv, at det er hyggeligt at vaske op. Så kunne du bruge de penge til noget andet. Og hvis man har noget pænt porcelæn og glas og grej, kan det også være en fornøjelse at have det i hænderne og holde det i pæn stand, synes jeg.

  Jeg håber, at det går fremad med dit helbred.. Men en pennicilinkur trætter jo meget, så bare lad stå til .... men strik lidt indimellem, ikke?.

  Happy Knitting
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for den gode inspiration Jytte. Jeg bliver bare så træt at jeg synes jeg vil fordele kræfterne på noget sjovere end opvask, men du har helt ret og det handler vel også om de små glæder tænker jeg :))

   I dag har jeg dog ikke vasket op heller.. Jeg har været lidt ude og NU står den på strik hihi.

   Kh og god aften
   Henriette

   Slet