02 maj 2013

Jeg har en lille smule kvalme, eller om at skifte ham

 

 

Denne morgen reflekterer jeg lidt. Anerkender at kvalmen er helt naturlig og på linie med eksamenskriller. Tænker over hvad jeg har været, og hvem jeg bliver i fremtiden. Inderst inde er jeg jo den samme, og en forandring sker kun gradvist, men den har været undervejs længe.

 

Jeg pakker hende her sammen:

SNC10095

 

..og byder hende her velkommen:

DSCN0435

 

Jeg pakker de her ned:

23 juni 2007 034

.. tager dem her på:

SNC19458_resize

 

 

Ingen tvivl om at jeg ser frem til den forandring, men de høje hæle og det fine tøj kommer selvfølgelig med, for jeg skal da helt bestemt ku dresse up, når der viser sig en fest eller et par dates i horisonten. Jeg gå ikke i frø, bare i hi.

 

Jeg tænker også på de to her:

SNC15057_resizeSNC18358_resize

Det er meget meget svært for mig, at jeg nu skal flytte langt væk fra mine børn, det er nok oftere at det er ungerne, som flyver fra reden og langt bort til nye oplevelser. Nu er det bare sådan det er blevet, og min kærlighed til de to er ikke mindre, snarere tværtimod.  Mere kan jeg ikke lige nu, skrive om mine tanker i den forbindelse. Vi ville alle at vores liv skulle have formet sig mere familienormalt, og den sorg bærer vi med os, men vi tre.. vi har hinanden. Uanset hvad..

 

At tro på at livet bliver en dans på roser, bare fordi man skifter adresse, har jeg opdaget er en illusion, men jeg håber alligevel at det vil blive en smule bedre. Bare lidt lettere, og mere overskudsgivende. Jeg ved at vintrene vil være mørkere på landet, at jeg ikke får lettere ved at komme igennem dem dernede, men jeg håber at livskvaliteten er så meget større i sommerhalvåret, at det giver balance på sindsvægten.

 

I dag er en underlig dag for mig, og jeg HAR mavepine som sagt. Jeg ER nervøs og jeg ER bekymret, men jeg er også glad, forventningsfuld, parat, og har sørget for at jeg i aften bliver hygget om. Jeg skal sige farvel og på gensyn. Jeg skal sige

 

Farvel by, goddag land

11 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt med hygge i aften.

  Og behold du bare sommerfuglene. De skal da med ned og sættes fri ude på landet :)

  SvarSlet
 2. Det er rørende at læse.

  Hold endelig godt øje med alt det gode der kommer til at ske.

  SvarSlet
 3. åh, det bliver så godt, er jeg helt sikker på. og tænk hvor dejligt for ungerne at have sådan et fristed på landet hvor de kan komme på weekendvisit og få pulsen ned. jeg tror også på at bare det viser sig at blive godt for dig så vil dine börn også föle det er godt, en glad mor giver glade unger. pöj, pöj med det hele og jeg glæder mig meget til at læse om og se billeder af det nye sted.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Pøj pøj med flytningen - håber du bliver rigtig glad for det. knus

  SvarSlet
 5. Jeg forstår sandelig godt din kvalme, og jeg tager hatten af for dig at du gør det, det kræver mod.
  Jeg glæder mig meget til at møde dig :)

  SvarSlet
 6. Jeg er helt sikker på at du vil få det så godt i de landlige omgivelser..:-)
  Har jo selv prøvet at flytte fra by til land.
  Ja her er mørkere om vinteren, men forår, sommer og efterår vil give dig styrken til at klare dette.
  Jeg har i mange år lidt af slem angst, men efter at jeg flyttet her ud hvor "kragerne vender" har jeg fundet en ro jeg aldrig har haft andre steder.
  Selvfølgelig har jeg gennem mit lange liv (snart 65) også haft mange dejlige år, født i Oslo og boet i flere forstader til store byer. Men havde jeg vidst hvor dejligt det er for sjæl og krop havde jeg flyttet ud på landet for længst...:-)
  Dejligt at besøge storbyer, men bedst at komme hjem igen til landet..:-)
  I de mørke vintre kan du hygge dig inde med læsestof og dit elskede strikketøj og lyslampen følger vel også med?
  Du får jo nok mindre tid til strikketøjet når du skal passe haven..;-)
  Dine børn kommer jo og besøger dig, holder småferier osv...og som Frida så rigtig siger at en glad mor giver glade børn.

  Glæder mig til at høre mere når du landet..:-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 7. Sneskovl, gummistøvler, træsko, musefælder: Så kører det :-))

  -Lolliken

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Sødeste Henriette.
  Det bliver SÅ godt for dig at komme videre og få ny base på landet. Det behøver jo ikke at blive sværere at komme gennem vinteren, når du nu får mere ro på det hele, bedre økonomi og en dejlig have at gå ud i. Du skal bare se, kommer tid kommer råd. Glæd dig og nyd det i fulde drag.
  Knus
  Pi@

  SvarSlet
 10. Om vinteren så bliver sneen liggende hvid og fin og ikke brun og snasket!
  Det er kun en af fordelene ved at bo på landet :-)

  SvarSlet
 11. Kære Henriette
  Det er ikke sikkert, at du kommer til at opleve livet meget mørkere på landet om vinteren - i hvert fald ikke bogstavelig talt.
  Jeg synes, at en grå vinterdag opleves lysere herude end inde i storbyen, måske fordi jeg opholder mig mere udendørs - og så er der vinteraftenerne og nætterne. De kan godt nok være kulsorte om vinteren, men til gengæld funkler stjernerne, så man skulle tro, at det var løgn. Inde i København gik jeg aldrig tur om natten, inden jeg skulle i seng, men det gør jeg meget ofte herude i Vandkantsdanmark, også når det er frysende koldt, og det sner. Her er så smukt og stille .......
  Velkommen herud
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet