16 juni 2013

Jeg MÅ åbenbart ikke begynde på malearbejdet

 

 

 

IMG_4590

Jeg tager den helt med ro.Hverken skynder mig eller laver noget, som er fysisk hårdt. Er bare sån helt langsomt og stille og roligt begyndt på, at gøre plads i stuen så jeg kan få malet derinde. Alt andet lige vil det projekt frigive et ton mere flyttekasser, selvom alle bøgerne må stå i stabler fordi jeg ikke har reoler til dem hernede. Det er enten dem eller garnet, og der er valget faktisk ikke så svært, som så meget andet for bare tanken om, at jeg i et ukendt antal mdr eller år skal have mit lager liggende i kasser, giver mig en gysende fornemmelse og mindelser om det år, hvor det faktisk VAR sådan. Dengang stod det endda ikke engang hos hos mig, men var opmagasineret i fremmede omgivelser. Garn kan altså godt få traumer af den slags. Det er jeg sikker på.

 

Nå, men så står man der.

 

Maling i spandevis til både vægge og lister og døre    -   TJEK’

Gulvpapir rullet ud    -    TJEK’

Plastik spredt ud på vitale dele    - TJEK’  ( møbler, ikke mig forstås )

Pensler på plads     -   TJEK’

Rørepinde   -    TJEK’

Stige og skammel   -  TJEK’

Langt skaft til rulle    -   TJEK’

RULLE…..    absolut IKKE tjek!   

 

IMG_4575

For pokker da også hvor jeg kan rase på mig selv, for nu er alt klar. Jeg selv er sådan set også klar, skal bare lige have et par dage mere i ro, og så har jeg edder da glemt at købe den store malerrulle. Har en medium og masser af små str, men så kommer det da til at tage en krig at blive færdig. Værst af alt, så er selv sådan en lille ting helt no go lige nu. Har bare ikke pengene til det, ejheller til turen til tandlægen forresten, så jeg må være forsigtig og vente med reperationen til vi når juli.

IMG_4577

Men gud hvor jeg hader at vente når jeg er klar.  Det gør jeg altså.

 

 

 

Nogen her på Falster som skulle have en ekstra rulle liggende??? 

17 kommentarer:

 1. Jeg ville til at fortælle dig at det bliver vildt pænt når man pensler maling på, men opdager så at du har ruller - bare ikke i de rigtige størrelser...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har simpelthen ikke tålmod til pensler Tante. :-))

   Slet
 2. Kender alt for godt problemet! Jeg skulle til at male soveværelset her på et tidspunkt og havde alt - undtagen en stor rulle. Men stædigt gik jeg i gang med en mellemstor rulle (soveværelset var heldigvis ikke så voldsomt stort)- også selv om det betød op og ned af stigen dobbelt så mange gange. Også en måde at komme i form på... ti hi... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm jeg sidder altså også her og hopper på hænderne for at gå i gang Mia :)

   Slet
 3. Hmmm ... medmindre du er flyttet, befinder du dig altså på Lolland :-)
  Fantastisk, du har fået råd til al den maling i denne måned, det er godt nok ellers dyrt!!! Har du været så heldig, at nogen har sponsoreret det??

  SvarSlet
  Svar
  1. Anonym..

   Ja det har jeg faktisk fået i gave. Og øh.. nå ja, jeg er lidt træt så du har ret, jeg er IKKE flyttet igen :)

   Og iøvrigt er malingen købt på tilbud....

   Slet
 4. Kære Henriette - i den by hvor jeg bor, har vi på Facebook en køb/salgside. Mon ikke også I har det dernede? Der kan du evt. søge efter billige/gratis malerruller, evt. bare et udlån af en stor rulle. Det er i hvert fald det, vores side også bliver brugt til.

  Kære Anonyme - for mig at se, har i hvert fald nogle af spandende maling løbende ned af siderne - altså er det "brugt" maling. OG - hvorfor mon gøre sig selv anonym, hvis man har noget at sige til Henriette? Jeg undrer mig bare ;-)

  Hvis det er sponseret, rager det jo egentlig hverken dig eller mig. Det kan være sponseret. Det kan være indflyttergave. Det kan være rester fra de foregående beboere. Det kan være rester fra venner/familie. Det kan såmænd da også være, at hun simpelthen bare har fået al malingen, fordi de er glade for, at netop hun flyttede ind i huset... hvem ved? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide Kirsten, og du har nemlig helt ret.. jeg har fået rester af maling foræret af udlejer og så har jeg fået den nye maling foræret af mine forældre såmænd. Har ikke lige forudset at det kunne give anledning til undren at jeg kan male. Jeg har også fået andre ting til mit nye hjem som gave iøvrigt, må hellere lade være at omtale det, for det tilfælde at nogle skulle få den tanke at jeg lyver om min økonomi... ;)

   Mange tak for tippet og kh
   Henriette

   Slet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Jeg sad lige og tænkte på at "Anonyme" egentlig skulle blande sig udenom hvordan Henriette har fået sit maling. Det kommer da ingen ved..., og slet ikke en som ikke tør underskriver sig med navn.

  Hvis jeg havde haft en stor rulle havde jeg fluks sendt den til dig pr. post. Men det har jeg desværre ikke.
  Men håber du finder en så du kan komme igang, og et skridt videre med at få tingene på plads.

  Mange knus herfra sendt med et stort tillykke med din nye bolig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Dianna, det er tanken der varmer, så tak for den :) Jeg siger som jeg skriver også til Kirsten, at nej.. jeg var ikke lige obs på at det kunne få nogle til at undre sig..

   Men, jeg har grebet til den mellemstore rulle, for jeg har ikke tålmod til andet :))

   Kærlig hilsen og mange knus
   Henriette :)

   Slet
 7. Jeg er målløs over de kommentarer du nogen gange får fra anonyme.
  Pus-sigt hun ikke vil lægge navn til.
  Dejligt du ikke lader dig gå på af det. God arbejdslyst. Kh Lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man må undres til tider.

   Mange knus og god ferie ;))

   Slet
  2. ja jeg kom lige til at ler, det med ferien, vi skal op og male et sommerhus, der har ubehandlede vægge, så det bliver en drøj omgang, men vi skal heldigvis være sammen med den lille Signe, hun er 4 mdr. nu og utrolig kær ( du kan nok høre mormor stoltheden). Kh Lykke

   Slet
  3. HA, ja ok.. men små babybørnebørn kan opveje selv de mest kedelige jobs ik :))

   Kan godt forstå du er stolt, engang håber jeg jo selv at få den status hihi.

   Knuuus

   Slet
 8. Jeg har skrevet til dig. at du er en sej kvinde. Jeg er anonym fordi jeg ik kan finde ud af hvordan jeg kan give mig til kende. Men tag kun de gode ting og ikke de negative ting til dig, du ved bedre selv. hej fra
  Janne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Janne.. du skriver jo dit navn og jeg har slet ikke noget imod at mange er anonyme. Det er frit om man vil skrive sit navn, men det er jo lidt interessant, at de ( heldigvis sjældne ) mindre positive kommentarer altid kommer fra ukendte ik.. :))

   Tak til dig og god mandag
   Henriette

   Slet