27 juli 2013

Eeewww !

 

 

Har lige lavet en feberredning af min egen forstand. HADER virkelig flyvemyrer af et godt hjerte, og fra den ene time til den anden vrimlede min lille siddeplads med svulmende æg og myrer med vinger på.

 

Mig hen og ta fat i æsken med myrehejs, som jeg har haft på lager uden at gide at gøre noget ved det. Ind og fylde vand i kande sammen med DØFLYVEMYREdims. Ud igen, og nu ser det da heldigvis ud til at jeg har fået sat en stopper for deres videre fremfærd. Ku være en fest med dem overalt i stuen ik..

 

Adr siger jeg bare.

IMG_5980IMG_5981

Jeg nåede ikke at få dokumenteret mængderne, men de her sten var sorte af æg og myrer. Her er de en time efter mit angreb, og så er jeg da lidt spændt på hvor længe midlet holder virkningen. Det står selvfølgelig på pakken, meeeen kan man nu også stole på det så??

 

UFF det klør og kilder stadig overalt når jeg tænker på det.

6 kommentarer:

 1. De er temmelig vilde de der flyvemyrer. På et spiltsekundt vrimler de frem.

  Den ene gang vi oplevede dem, dengang jeg boede i hus, stod haven nærmest i et og du kan tro vi fik travlt med at lukke døre og vinduer.

  De blev lokaliseret til to steder i plænen, jeg hældte helt almindeligt kogende vand i begge bo, og siden så vi dem ikke.

  Eller måske var vi bare heldige ikke at være hjemme, når de kom frem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gik nemlig sindssygt hurtigt, og kogende vand er også godt. Her var bare så mange og fordelt hele vejen rundt om min siddeplads, at jeg slet ikke tænkte i kogt vand hihi. Nu håber jeg så at det er slut med dem. I år ihvertfald.

   Knuuuuus

   Slet
 2. Min mor døjer med dem indendørs :/

  Hun har en lokkedåse, og det må lige du indtil videre - Hun har en stor hvalp, som er i ALT, så er begrænset hvad hun kan bekæmpe med.. Og gulvet skal alligevel brækkes op for gulvvarme osv, så dér kan de tage sig af boet ;)

  Godt du fik onduleret dem... De ER altså bare vildt nasty :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Min far havde dem i væggen ved et vindue engang. Han sprøjtede med et eller andet, men de kom alligevel hvert år. Det er mange år siden han er flyttet, og heldigvis er de ikke flyttet med :)

   Slet
 3. Naturen velsigner os på mange måder.
  Og holder os i gang på mindst lige så mange måder.
  Jeg troede, du skulle være inde i dag????????

  SvarSlet
 4. uf jeg kan heller ikke li dem..

  Vedr kattekillingerne som du skrev til mig på bloggen. Måske har jeg skrevet til en forkert mail adr til dig siden jeg ikke har hørt fra dig....

  SvarSlet