06 juli 2013

Et par rækker og nogle omgange aftenstrikkehygge …

 

 

 

IMG_5280

… har kostet mig følelsen i begge hænder i dag!

 

Så ja, jeg er stadig i udu kan jeg konstatere. Jeg har absolut helt holdt mig fra haven de sidste to dage, hvilket kan ses på det voksende ukrudt og de efterladte redskaber. I aftes synes jeg det gik helt godt i armene, så jeg greb strikketøjet og sukkede højt af velvære da rytmen var på plads, men ok.. i dag betaler jeg prisen.

IMG_5246

For pokker, hvor det irriterer mig at være sat ud af spillet.

 

Lørdagens morgenrunde med kameraet, var smuk og oplivende, og så må de sovende hænder bare finde sig i, at skulle rystes før hvert eneste tryk på knappen.

IMG_5253

 

En indre stemme fortæller mig, at jeg udemærket burde vide at det tager mere end to dage at få smerterne til at gå væk, tålmodighed er bare ikke min force. Indendøre har jeg nusset rundt med gøremål, som ikke slider på hænderne såsom maling og lidt mere sætten på plads, og det KAN da ikke være årsagen til at det tager så lang tid at restituere hva..

IMG_5282

 

Jeg er nok nødt til nu, alligevel at konsultere dum læge mandag…  ØV

2 kommentarer:

  1. Næ... to dage er vist ikke nok. Du har jo arbejdet længe og hårdt for at nå dertil :)

    Bid tænderne sammen og gå til den dumme læge ;)

    SvarSlet
  2. Surt show, men hvordan kan man ogsaa stoppe naar det gaar saa godt selvom man ved at avav. Tag dig en tur til dumme-laege og forkael dig selv med en dejlig kop tea.

    SvarSlet