19 juli 2013

Kan man få hovedpine af for mange nødder??

 

 

JEPS!

 

Det kan man når man går rundt i sin have, og man har et sygt træ som drysser valnødder for et godt ord. Lige ned i mit kranie. GOK! Og GOK GOK igen.

 

IMG_5645

Her i haven er det efterår på den ene side af huset. Rå mængder af gule og plettede blade kan jeg hver dag rive sammen, så der går ikke længe inden jeg vil forhøre mig hos udlejer om jeg må skære det ned.

IMG_5649

IMG_5646

Jeg vil ikke af med de to stammer, for dem vil jeg nemlig lade kaprifolie gro op ad, og så skal der da sættes fuglehuse og foderbokse op. Tror det vil være en god måde at genbruge det ellers så smukke træ.

IMG_5647IMG_5653IMG_5654

Jeg har allerede på min stige, været rundt så meget jeg ku nå for at klippe ned fordi jeg var træt af, at det var så voldsomt lige foran hoveddøren, men ja det er jo nærmest bare skørt, da der er mere hvor det kommer fra længere oppe. Typisk mig. Jeg får en ide og så går jeg igang. Det skal være NU og ikke om fjorten dage nej.

IMG_5651

2 kommentarer:

  1. God idé med kaprifolien op af stammerne. De er skønne, og hvilken duft, når det lige har regnet. Samt at der er bær til småfuglene om vinteren

    SvarSlet
  2. Altså, hvis jeg havde et valnøddetræ, ville jeg gøre alt for at redde det. Kan du ikke få en træ-doktor til at stille en diagnose og evt behandling? Ved mit nye hus ser en stor kastanie også meget medtaget ud. Jeg tror måske at den heftige tørke her på Lolland er med til at gøre træerne mere modtagelige mod sygdom. Men de har jo mange år på bagen, så måske klarer de sig bedre næste år.

    SvarSlet