22 juli 2013

Mandagsmandag er det i dag, for i nat mente myg og fluer ikke at jeg skulle ha fre’

 

 

 

To timer inde i en rastløs og meget svedig søvn, kom en myg på tværs af det hele. Kender I det..? Man gider ikke vågne, men den bliver VED med at summe lige i ansigtet på en. Man bliver nærsindssyg af det, og selv ikke en ihærdig viften med den elektriske tennisketcher ku få bæstet i knæ.

 

Efter en time var jeg lysvågen, så jeg kapitulerede og gik neden under i sofaen. Tændte en lille lampe og greb min bog. Inden der var gået en halv time, var tre mutantfluer aktiveret, og så var freden også forbi her. Jeg holdt ud i to timer. Med en fluesmækker konstant viftende i den ene hånd, og bogen i den anden fik jeg da læst et par kapitler, og da solen stod op, gjorde jeg et nyt forsøg i sengen.

 

Dødtræt er jeg nu.

 

IMG_0442

Stod op halv otte, og fik i morgenluften lige afmosset noget af forhavens plæne. Et sted skal jeg jo begynde, og den har godt af det, men resten af dagen bliver jeg simpelthen inden for. Både fordi jeg ikke VIL røre en finger i dag, og så fordi mandag byder på så mange mitter i luften, at man bliver helt sort på huden af dem, og de bider for et godt ord. Det er jeg slet slet ikke i humør til, og nu hvor jeg har fået dem alle skyllet af igen, så gider jeg bare ikke begynde forfra.

 

NÅ!

 

 

3b8a8f2339a1ca99a372eaf2a5767cec 

 

Og..selvom mandag viser sig fra den irriterende side, går jeg stadig rundt og hygger mig over søndagens lille gæst

IMG_0414

2 kommentarer:

 1. Gå i byggemarked og køb myggenet til alle vinduer og lav et med perler til døren, det er effektivt - gør noget!!!!!!!!!!!!!!!1

  SvarSlet
 2. Hej Henriett
  Somme tider kan man slippe af sted med at tænde et stærkt elektrisk lys i naboværelset og lade døren stå åben, så bæsterne søger til lyset. Det er ikke altid, at det virker og det kræver i hvert fald, at der er mørkt i det værelse, man opholder sig i-men det er da et forsøg værd, inden man biver helt vågen.
  Glædeligt landliggerliv
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet