21 juli 2013

Søndag inde og ude

 

 

 

IMG_5667

Allerede nu har jeg brugt et par timer i haven. Inden det bliver alt for varmt, ville jeg lige nå at gøre det arbejde færdigt, som jeg begyndte på i går.

 

IMG_5673

Jord langs forsiden og ved siden af hoveddøren, er i flere dage blevet vendt og renset for rødder og alt muligt andet skidt. Der er blevet tilføjet vand for, at det i det hele taget kunne lade sig gøre at få spaden i, og her til morgen har jeg så fået vendt frisk jord fra planteskolen i. Der har ligget tre sække med jord til netop det formål i forhaven og ventet på, at jeg lige var i stødet til det.

IMG_0264IMG_0273

Her på forsiden af huset, med udsigt til vejen og markerne, vil jeg gerne have en lille havebænk stående imellem de to vinduer. Det er en perfekt plads til pauser, og hygge på de varme sommerdage da der er skygge fra tidlig formiddag, og til sidst på eftermiddagen. Ved siden af skal der etableres multifarvede bede, og med tiden skal facaden da helst dækkes af klatreplanter også.

 

IMG_4977

IMG_0265

På venstre side af hoveddøren er der nu de tre roser jeg har fået forærende. De har fået selskab af forskellige akelejer, jeg har fået så gavmildt foræret af Ester forleden. Også her skal der være multifarvede stauder og sommerblomster i samlet flok.

IMG_0267IMG_0268

 

Søndag er nu klar til at indtages med andre gøremål end i haven, for jeg har givet mig selv time out for nu. Jeg har nemlig et projekt, som jeg vil hygge mig med idag. Ude under parasollen skal jeg sidde og nusse med frø og kuverter. Jeg har samlet en lille hær af frø sammen, som jeg ikke når at så  i år, og de skal sorteres og der skal deles lidt ud af dem, for jeg har lavet en byttehandel med Ester fra Stevns. Hun var gavmild med både stiklinger, planter og frø, og så er det jo oplagt at jeg nu sender hende lidt af det jeg har, og som hun ikke allerede selv har i sin have.

IMG_0255IMG_0256

 

Når den fornøjelse er til ende, venter mere kedelige opgaver indendøre. Her roder og trænger til lidt rengøring, og DET har jeg så tænkt mig at få ordnet når Touren rammer Paris. Med det kørende kan jeg måske inspireres til, at holde tempoet oppe og få fjernet bunker og skidt hihi.

 

IMG_0276

2 kommentarer:

  1. God fornøjelse med frøene :)

    Jeg synes det er vildt så meget du får lavet.

    SvarSlet
  2. Wauh, hvor er det flot. Og tænk sig at det hele var dækket af mælkebøtter, da du flyttede ind. Sikken en energi du lægger for dagen. Det er også dejligt, at du ikke har nævnt migræne i lang tid - håber for dig, at det holder.

    SvarSlet