12 juli 2013

Team Rynkeby og børnedyreskue i Maribo, jov jov.. her sker skam noget hernede :-)

 

 

I morgen skal jeg kramme kaniner. På torvet i Maribo er der nemlig børnedyrskue, og det falder i år sammen med, at Team Rynkeby bliver sendt afsted til Paris. Ser vi bort fra det kaos det helt sikkert afstedkommer ifm parkering, ja så er det noget jeg bare har glædet mig til i ugevis. Jeg er IKKE cykelentusiast, men når nu det skal være, så er det da sjovt at opleve hele cirkusset omkring det. Jeg har flere gange i hine tider, været tilskuer når der på Frederiksberg har været opløb på Danmark Rundt, og det er helt sikkert en fest.

 

Nå, men min mission er jo kaninerne. Angels Bunny Sanctuary kommer med nogle af beboerne, og det er dem jeg skal se og nusse bag ørene. Marie Louise, som er englens navn, fik jeg kontakt til sidste år da jeg blev mor til Fister, og vi har endnu ikke mødt hinanden, men i morgen.. SÅ skal jeg endeligt hilse på en kaninmor, som virkelig elsker sine dyr.

 

( billederne har jeg lånt fra de to’s hjemmesider )

4 kommentarer:

 1. Nu da du er flyttet, kan du så ikke få kanin igen ? Den kan jo bo ude hele året, sådan har jeg altid haft kaniner.

  SvarSlet
 2. Jeg overvejer det også seriøst Miri. Men hvordan overlever de i frost og sne??

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores var ude i alt slags vejr- de skal bare ha nyt hø og halm hver dag og meget af det og skal de stå i læ. Hvis det var tocifret frost, fik buret et tæppe om natten.

   Slet
 3. Tag den ind i de hårde vinter måneder...:-)
  Så bliver den mere en kælekanin..:-)
  Kan ikke lide at de skal sidde i bur hele tiden.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet