11 juli 2013

Hvid Pizza og hvid blomst

 

 

 

IMG_5362

En rulle dej som skulle bruges. Kogte kartofler fra i går. Mælkebøtteblade. Skvalderkål. Pesto fra forleden. Friske urter fra haven, Oregano/timian. To slags revet ost.

 

Kan jeg lide det.. jo altså, den smager faktisk rigtig godt, men.. bare ikke af nok synes jeg. Jeg elsker jo mine pizzaer fyldt til bristepunktet med grøntsager og masser af saftige tomater. Og pepperoni ej at forglemme.

 

Omvendt fik jeg gjort gavn af flere blade fra haven, og det i sig selv er en fryd når man skal spare i pengepungen. Uden at bruge en krone har jeg også fået endnu en vase fyldt. Godt nok har jeg ikke meget at vælge imellem i år, MEN jeg har blomster at plukke af, hvilket er en luksus også.

IMG_5352IMG_5353IMG_5354

8 kommentarer:

 1. Synes det lyder rigtig godt, både pizza og blomster. Jeg savner at have blomster at plukke. Intet bedre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forstår jeg godt Deborah, nu hvor jeg selv har prøvet den fornøjelse, er der næsten intet mere luksusagtigt i verden for sådan en som mig :)

   Slet
 2. lyder rigtig dejligt både pizza og blomster og så gratis så bliver det ikke bedre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi Nej vel.. Kommer du ikke snart og besøger mig? ;) Selvom jeg ikke kan strikke kan jeg godt snakke hehe

   Knus og god weekend

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Det ser da dejligt ud, men ja, tomater sætter lige prikken over i'et... ;-) Har du tænkt på at lave en lille køkkenhave næste år? Så kunne du måske dyrke de små røde på friland...

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro at jeg næste år skal have noget køkkenhave. Baghaven vil være perfekt til det, OG.. det er helt nyt i mit hoved. Ville ellers kun have blomsterhave, men nu kan jeg næsten ikke vente med at få bær og urter og grønt :)

   Man har et standpunkt til man får et nyt ik.. ;)

   Slet